Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Show mysi być...dobra godzina spania w plecy zanim skrzyżują rękawice....Dokładnie:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 let's get ready to rumble.Jedziemy z tematem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 szybki,bardzo szybki jest The Money Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Pacman przespał ostatnią rundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ...jak i większość z 12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Nie zgodzę się że przespał większość rund.Wygrał lepszy - niestety nie ten któremu kibicowałem. Edytowane 3 Maja 2015 przez Łukasz W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Szkoda tylko że Floyd unikał wymiany z Pacmanem.Oboje pokzali klasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A miałem być na rybach No cóż jak pisałem wcześniej Floyd nie dał sobie zrobić krzywdy, sądziłem, że więcej uda się ugrać Manny'emu, ale Floyd był dziś w świetnej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Tak jest , można było lepiej pospać - wygrał lepszy i sprytniejszy i tyle. Miłośnikom ostrych knockoutów i niesamowitych akcji w ataku pozostaje obejrzeć zapierającą dech w piersiach bójkę na meczu Gnojnik-Uszew https://www.youtube.com/watch?v=ZwJUo_hkE8Q Edytowane 3 Maja 2015 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nie oczekiwałem od tej walki mordobicia jak pod dyskoteką , ale zawodnicy na koniec walki wyglądali lepiej niz Benjamin Franklin na studolarówce. Napompowano medialnie ten balon hasłami o walce stulecia,tak żeby na koniec balon pękł i wysypały się miliony $$$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nie oczekiwałem od tej walki mordobicia jak pod dyskoteką , ale zawodnicy na koniec walki wyglądali lepiej niz Benjamin Franklin na studolarówce. Napompowano medialnie ten balon hasłami o walce stulecia,tak żeby na koniec balon pękł i wysypały się miliony $$$.Balon pozostał jeszcze na drugą walkę. To za ciężka kasa by tak zabić od razu kurkę co znosi złote jajka.Było pewne, że ta walka to będą szachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Zdecydowanie wolę zobaczyć kolejną wojnę Pacmana z Marquezem .Powtórka z dzisiaj będzie identyczna czyli poziom wysoki, ale widowiskowość niska. Edytowane 3 Maja 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Liczyłem na lepsze widowisko...do walki stulecia zabrakło jakieś 99lat.Za kilka lat, podczas kolejnej walki stulecia ,samo wejście do ringu potrwa z 2dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ...a prawda jest taka,ze nadęty bufon Mayweather posiada niespotykany timing oraz łatwość poruszania się w ringu...tego mu nikt nie odbierze ,a tego brakuje często jego rywalom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Osobiście uważam że Pacman zasłużył na więcej, a typ który dał 118-112 dla Mayweathera oglądał inny pojedynek. Moim zdaniem był remis. a w kontekście drugiej walki między nimi ten remis wyglądał by znacznie lepiej, i balonik można by było napompować do granic możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi