bassy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 http://www.lubelskiepstragi.eu/index.php?option=com_agora&am p;task=topic&id=10297&p=1&Itemid=156#p10398 jest dobrze Koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 na jednym forum już się cieszyłem ale i na tym się pociesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Wygląda na to, że wygraliśmy Mimo, że oswajam się z tą myślą od poniedziałku, bo widziałem oficjalne pisma nadal nie mogę uwierzyć pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Panowie, gratuluję. Widać, że w uczciwej grupie jest potężna siła. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 To przykład, że można i trzeba walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wieprz upada, z łoskotem lecz bez echa, robiliśmy co w naszej mocy ... http://pzw.webd.pl/viewtopic.php?t=526&start=40 widać ktoś sobie znowu miał okazję napchać kapuchy po kieszeniach i ma nas w szeroko pojętej dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiper Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Od tego sezonu zacząłem łowić na tym odcinku i szkoda by było to wszystko stracić - swój głos oddałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi