KubaWoblerek Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Siemka chciałbym wam napisac o moich woblerach doswiadzeniach z produkcja i ciekawych patentach do ich produkcji.Chcecie????Jesli chodzi o mnie to woblery strugam od 8 miesiecy.na mojego wobka okonka zlowilem juz 3 szczupaki a na woblerka uklejke dzień temu szczupaka 49 cm.jesli macie pytania to napiszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Siemka, Kubo.Nie możemy się doczekać Zwłaszcza zdjęć. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) No jasne Edytowane 3 Maja 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Osiem miesięcy to już jest coś, można się załamać albo wpaść w obsesję. Tobie chyba się przytrafiło to drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Siema Kuba! Wrzucaj fotki chętnie popatrzymy:) Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) To jest wobler oklejany folią aluminiową.Jest to moje najnowsze dzieło,i właśnie w sobote nad dużym jeziorkiem Dziecinowskim na testech tego o to woblera za 6 rzutem wziął szczupaczek 49 cm.Radość ogromna Edytowane 4 Maja 2015 przez KubaWoblerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Jakby coś to mam kanał na youtube i tam zamieściłem film jak wypuszczam innego szczupaczka na swojego woblera.link do filmu: Możecie dać subskrypcje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi