jedrek115 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Cześć, mam dość nietypowy problem z tym mlynkiem (4000)... przy takim uchwycie wędki jak ja trzymam ( stopka kolowrotka między małym a serdecznym palcem) kabląk napiernicza mnie po palcach, jak tylko trochę poluzuje bądź zbyt mocno zacisne dłoń. I moje pytanie brzmi czy rozmiar 3000s różni się szpula czy całymi gabarytami? Bo nie ukrywam ze jest to mocno wkur...jące i zastanawiam się na zmiana na rozmiar mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Po oznaczeniu modelu widze ze chodzi o model TP 08. 3000S, bez literki C z przodu oznacza, ze jest to takiej samej wielkosci kolowrotek jak 4000 z zamiennymi szpulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Okej dzięki. Czyli jestem w dupie Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Technium 2500 i 4000 mnie napierdzielaja tez. Trzymam kolowrotek miedzy serdecznym a srodkowym. Super gt rb 2500 nie. Wiec to chyba uroda niektorych modeli S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Millenium 4000SS jak i turki w rozmiarze 2500 również biją kabłąkiem po palcach w uchwycie jak wyżej Przeszkadzało mi to bardzo ale teraz układam dłoń trochę inaczej i jest ok Edytowane 5 Maja 2015 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi