sol321 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Czy ktoś się orientuje czy knoby ze stalki 2010 pasują do modelu 07 ?generalnie sprawa jest tego typu, że wkurzają mnie te lepiące się knoby i muszę coś dokombinować do 2 stellek 2500/3000 07 (jeden T, jeden I) aspire 2500 Fa (T) twinka mg 06 C2000S (I) Edytowane 5 Maja 2015 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Był tu na forum magik co dorabiał knoby, chyba @ matusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Aspire nie odpowiem.Reszta ma handle knob A. http://fishing.shimano.co.jp/product/s/yumeya_series/attachment_01.html#link06twinpower_mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Był tu na forum magik co dorabiał knoby, chyba @ matusiak Faktycznie BYŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 W aspire też jest knob A. Teraz pytanie, w których młynach są I knoby które się nie lepią ? bo coś muszę dopasować. Przy twinkach '11 T knoby już są fajne ale I knob po jakimś czasie zaczął mi się lepić. Nie mam żadnej stelki 10 ani 14 z I knobem, ale coś mi się kojarzy że tam jest użyty inny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi