Skocz do zawartości
  • 0

Zakup części

tornado

Pytanie

Nie wiem co jest grane w tej firmie http://cdn.partzilla.com/product/boatsdotnet/site/icons/logo.png. Za wodą dokonaliśmy zakupu 1 części do silnika Yamachy chodzi o koło zębate do rozrządu firma potwierdziła wystawiła rachunek który zapłaciliśmy . Teraz czekanie na dostarczenie części do Chikago która nie dotarła jak się okazuje firma w ogóle nie wysłała i zwróciła kasę ale o 45 zielonych mniej czy znacie takie praktyki w tak poważnej Firmie to możliwe?

Edytowane przez tornado

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

witaj ja jak miałem problemy to robiłem zakupy w;

http://www.moto46.pl/yamaha-marine

kontaktowałem się z przedstawicielem, a jak czegoś nie był pewien to przełączał mnie do serwisu.

według mnie są godni polecenia.

Lecz nie wiem jak z wysyłką za granice, więc musisz pytać.

A jeżeli chodzi o yamaha to tak jak mi mówili że 80% części ściągają z stanów, więc się kontaktuj z nimi może ci jakiś namiar podadzą.

Pozdrawiam

• 0

Tornado, raczej się nie zdarza aby były pobierane jakiekolwiek opłaty za niezrealizowane zamówienie. Owszem przy zwrocie towaru tak, ale przy anulacji zamówienia nigdy mi się to nie zdarzyło. Jeżeli zapłaciłeś by PayPal to złóż reklamację bezpośrednio na stronie PayPal, jeżeli kartą to dzwoń/pisz do sklepu i każ oddać sobie owe 45 zielonych. Lepiej i szybciej reagują jak słyszą miejscowy akcent  ;)