Witam, zastanawiam się która metoda jest lepsza żeby pobawić się z kleniem i jaziem, ogólnie łowię tylko na spinning ale nie mam takich efektów jak znajomi łowiący na gruntówki. Wczoraj spotkałem znajomego nad wodą, z miejsca które obłowiłem różnymi przynętami i sposobami wyjął przy mnie dwa piękne kleniska, jakiś czas temu inny znajomy w innym miejscu targał piękne jazie, ja próbowałem spinem ale również nic z tego. Normalnie ręce opadają ... , a fajnie byłoby mieć takie efekty ze spinningu.
Pytanie
grayo
Witam, zastanawiam się która metoda jest lepsza żeby pobawić się z kleniem i jaziem, ogólnie łowię tylko na spinning ale nie mam takich efektów jak znajomi łowiący na gruntówki. Wczoraj spotkałem znajomego nad wodą, z miejsca które obłowiłem różnymi przynętami i sposobami wyjął przy mnie dwa piękne kleniska, jakiś czas temu inny znajomy w innym miejscu targał piękne jazie, ja próbowałem spinem ale również nic z tego. Normalnie ręce opadają ...
, a fajnie byłoby mieć takie efekty ze spinningu.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi