Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy Kropek Drawy 2010 - ZLOT

mifek

Pytanie

Panie (bo jak widać po ostatnim zlocie i takie uczestniczki się zdarzają) oraz Panowie, chciałbym zaprosić Was na kolejną edycje Zimowego Kropka Drawy, który odbędzie się w terminie: 5, 6, 7 MARCA 2010.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14460&private=0

To już niemal tradycja naszego portalu, że w zimowej scenerii spotykamy się na terenie Drawieńskiego Parku Narodowego. Standardowo naszą bazą wypadową będzie miejscowość Zatom , a konkretniej sprawdzony, miły, ciepły Gościniec Państwa Domagałów. Boxy mieszkalne (kuchnia + lodówka, łazienka, WC z natryskiem + mieszkalna górna kondygnacja) na 3-4 osoby każdy, nieograniczony dostęp do grilla oraz klimatycznej sali kominkowej. Dodatkowo duży plac między budynkami oraz miejsce, gdzie można pozostawić samochód.

Celem zlotu jest integracja oraz zglębianie WSZELKICH (dozwolonych) metod połowu pstrągów, ze szczególnym naciskiem na metody z ruchomą szpulką .

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14457&private=0

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14458&private=0

W ramach zlotu Organizator zapewnia:

- dwa noclegi

- dwie obfite obiadokolacje

- niepowtarzalną atmosferę na Zlocie oraz doznania estetyczne - o ryby trzeba będzie postarać się we własnym zakresie :D

koszt uczestnictwa w zlocie wynosi: 180,00 zł

MAKSYMALNA ilość uczestników 20-23 osoby.

Jako potwierdzenie obecności traktujemy zapis na listę oraz wpłatę pełnej kwoty za uczestnictwo do dnia 24.02.2010

Numer konta zostanie podany każdemu uczestnikowi w formie wiadomości prywatnej.

Istnieje możliwość zakupu pozwoleń na połów ryb przez organizatora. Koszt takiego zezwolenia to: 14 zł / dzień + ew. 8 zł za postój samochodu na terenie dowolnie wybranych i oznaczonych miejsc biwakowych.

W celu wykupienia takiego zezwolenia NIEZBĘDNE są:

- imię i nazwisko

- numer karty wędkarskiej (karty - nie LEGITYMACJI czlonkowskiej)

- adres zameldowania - pokrywający się z adresem wpisanym w dowodzie osobistym

- numer i seria dowodu osobistego

- w przypadku zakupu pozwolenia na parking na polach biwakowych potrzebny jest dodatkowo: nr rejestracyjny samochodu oraz marka, typ, kolor

KAŻDY Z UCZESTNIKÓW ZOBOWIĄZANY JEST DO ZAPOZNANIA SIE ORAZ PRZESTRZEGANIA REGULAMINU DPN

Dla każdego uczestnika przewidziane są:

- poczęstunek przy grillu (kielbaski, pieczywko, napoje)

- prezent okolicznościowy - niespodzianka

uczestnicy:

obecnosc potwierdzona - wpłata zaksięgowana

1. mifek

2. milo26

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

--------

21.

22.

23.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

...wracam na listę :mellow: ...

No to super! Fajnie będzie - nie mogę się już doczekać.

Pozdrawiam

Remek

Ja również. Widzę, że będę miał mozliwośc pomacania FX-a :D. No i fotorelacja z tegorocznego Zlotu będzie mega-obszerna :mellow:

Plan był nie przywozić FX. Tym razem chciałem skoncentrować się?na łowieniu i odpoczywaniu, a robienie zdjęć zdelegować na innych. Dlatego też kupiłem kompakt :D

• 0

...wracam na listę :mellow: ...

No to super! Fajnie będzie - nie mogę się już doczekać.

Pozdrawiam

Remek

Ja również. Widzę, że będę miał mozliwośc pomacania FX-a :D. No i fotorelacja z tegorocznego Zlotu będzie mega-obszerna :mellow:

Plan był nie przywozić FX. Tym razem chciałem skoncentrować się?na łowieniu i odpoczywaniu, a robienie zdjęć zdelegować na innych. Dlatego też kupiłem kompakt :D

...a ja foto-plecak :lol:... z przegródką na fishing equipment

• 0

Po dwoch latach doszedlem do tego co po kilkunastu latach doswiadczenia Tadek a mianowicie ...torba zawieszona na ramieniu w poprzek na dupie , jak cos potrzebuje to przesuwam ja do przodu , paf, paf i do tylu . Super w marszu przez krzaki , super na kregoslup , super do zrzucania jak potrzeba , super do rzucania wabikami bo caly przod masz wolny i naturalny ...torba jest z tylu . Pisze to bo po co tyle lat dochodzic jak mozna od razu :lol: polecam B)

• 0

Jerry, latam/łem z chlebakiem u boku przez kilka lat - jakoś zawsze mi nienaturalnie przeszkadzał. To się przesuwał, zaczepiał, uwierał itp. Wolę mieć cały ciężar za sobą - zresztą z racji trenningów, przyzwyczajony jestem do ciężarów :D ...

• 0

Nie, no mój znacznie mniej - aż takim sadomasochistą nie jestem ;) ...

Patryk, ja dopuki nie znałem ciężaru chodziłem i znosiłem niedogodności. Lecąc do Jerrego wrzuciłem na wagę i zapytali mnie co tam wiozę mały plecak a wyglądał jak wypchany granatami :D Teraz mam odbicie w drugą stronę :lol:

• 0

nie będzie mnie z wami,ale i tak obstawiam ze @mifek będzie ze swoim plecakiem....... :lol:

@remek pamiętam z Puszczykowa twój plecak i też jakoś trudno mi uwierzyć że nie weźmiesz go ze sobą :lol: pamiętaj że na terenie DPN występuje taki gatunek ssaków jak NORKA AMERYKAŃSKA o to już wystarczający powód żeby wziąśc wszystko z domu co zdjęcia robi :mellow:

• 0

wiadomości z pierwszej linii frontu:

milo26 wedle planow jest już nad wodą i sprawdza nasze rewiry. nad woda jest od dobrej godzinki. w nocy deczko przypruszylo sniezkiem (doslownie 1-2cm). woda jest lekko podniesiona, klarowna, lowi sie fantastycznie mrozu nie ma. niestety sa juz pierwsz eoznaki tego ze na sniegu trzeba zwracac duuuuuuuuuza uwage na podejscie i maskowanie. milo26 mial wyjscie pieknej ryby do wobka, niestety tuz przed wobkiem kaban zawrocil i schowal sie pod filarem mostu :D

mysle ze bedzie dobrze. temperatura na plusie choc mozna sie spodziewac niewielkich przymrozkow w nocy - profilaktycznie proponuje zabrac szpulki z zylka - bo pierwsze godziny po swicie w piatek czy w sobote moga byc lekko mrozne...

tyle na ta chwile

jak sie cos wiecej dowiem to dam znac :D

• 0

kolejne wiesci:

4 h lowienia

builans

poranne wyjscie kabana

3 sztuki krociakow 35-38cm - zaliczone

dzien zaliczony

temperatura non stop na plusie - choc im blizej zlotu tym bardziej strasza minusem - przypominam o plecionkach i monofilach...

woda nadal fajna do lowienia chc na odcinku ląkowym gdzie był milo26 popoludniu woda minimalnie zaczela sie tracic...

ale jak znam drawe zanim doplynie do naszych terenow w duzej mierze sie wyklaruje...

tyle na te chwlie :mellow:

• 0

@remek pamiętam z Puszczykowa twój plecak i też jakoś trudno mi uwierzyć że nie weźmiesz go ze sobą :lol: pamiętaj że na terenie DPN występuje taki gatunek ssaków jak NORKA AMERYKAŃSKA o to już wystarczający powód żeby wziąśc wszystko z domu co zdjęcia robi :mellow:

..... plecaka .... już nie mam :D więc pamiętaj Tofik, tamte czasy to już tylko historia i wspomnienia :D

http://jerkbait.pl/art/photos/120/15.jpg

• 0

milo26 mial wyjscie pieknej ryby do wobka, niestety tuz przed wobkiem kaban zawrocil i schowal sie pod filarem mostu :D

Mifciu, wiadomo na kogo czeka ta ryba :D

Pozdrawiam

Remek

znowu na mnie... ???? :mellow: <_< <_<

ale mi sie skonczyly 9cm lamance slawka :mellow:

• 0

Rafale i znowu moja wina? Gdybym wiedział to bym Tobie ostatnią siódemkę łamaną oddał.

A tak będziesz musiał próbować na... nie powiem co :D

juz ja wiem na co bede probowal. a i lamane siodemki ze dwie jeszcze sie znajda tylk musze je schowac rpzed hienami i norkami amerykanskimi czerwonookimi... :D

a jesli chodzi o przynety to zawsze sie znajdzie jakis dziwak do przetestowania