Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy Kropek Drawy 2010 - ZLOT

mifek

Pytanie

Panie (bo jak widać po ostatnim zlocie i takie uczestniczki się zdarzają) oraz Panowie, chciałbym zaprosić Was na kolejną edycje Zimowego Kropka Drawy, który odbędzie się w terminie: 5, 6, 7 MARCA 2010.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14460&private=0

To już niemal tradycja naszego portalu, że w zimowej scenerii spotykamy się na terenie Drawieńskiego Parku Narodowego. Standardowo naszą bazą wypadową będzie miejscowość Zatom , a konkretniej sprawdzony, miły, ciepły Gościniec Państwa Domagałów. Boxy mieszkalne (kuchnia + lodówka, łazienka, WC z natryskiem + mieszkalna górna kondygnacja) na 3-4 osoby każdy, nieograniczony dostęp do grilla oraz klimatycznej sali kominkowej. Dodatkowo duży plac między budynkami oraz miejsce, gdzie można pozostawić samochód.

Celem zlotu jest integracja oraz zglębianie WSZELKICH (dozwolonych) metod połowu pstrągów, ze szczególnym naciskiem na metody z ruchomą szpulką .

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14457&private=0

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14458&private=0

W ramach zlotu Organizator zapewnia:

- dwa noclegi

- dwie obfite obiadokolacje

- niepowtarzalną atmosferę na Zlocie oraz doznania estetyczne - o ryby trzeba będzie postarać się we własnym zakresie :D

koszt uczestnictwa w zlocie wynosi: 180,00 zł

MAKSYMALNA ilość uczestników 20-23 osoby.

Jako potwierdzenie obecności traktujemy zapis na listę oraz wpłatę pełnej kwoty za uczestnictwo do dnia 24.02.2010

Numer konta zostanie podany każdemu uczestnikowi w formie wiadomości prywatnej.

Istnieje możliwość zakupu pozwoleń na połów ryb przez organizatora. Koszt takiego zezwolenia to: 14 zł / dzień + ew. 8 zł za postój samochodu na terenie dowolnie wybranych i oznaczonych miejsc biwakowych.

W celu wykupienia takiego zezwolenia NIEZBĘDNE są:

- imię i nazwisko

- numer karty wędkarskiej (karty - nie LEGITYMACJI czlonkowskiej)

- adres zameldowania - pokrywający się z adresem wpisanym w dowodzie osobistym

- numer i seria dowodu osobistego

- w przypadku zakupu pozwolenia na parking na polach biwakowych potrzebny jest dodatkowo: nr rejestracyjny samochodu oraz marka, typ, kolor

KAŻDY Z UCZESTNIKÓW ZOBOWIĄZANY JEST DO ZAPOZNANIA SIE ORAZ PRZESTRZEGANIA REGULAMINU DPN

Dla każdego uczestnika przewidziane są:

- poczęstunek przy grillu (kielbaski, pieczywko, napoje)

- prezent okolicznościowy - niespodzianka

uczestnicy:

obecnosc potwierdzona - wpłata zaksięgowana

1. mifek

2. milo26

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

--------

21.

22.

23.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

no Remek od tamtego czasu to w piątek będzie równo pół roku...minę miałem nie ciekawą, ale nic dziwnego skoro w dzień zlotu akurat pogoda się popsuła,a dzień przed zlotem....no cóż w piątek kara się kończy i wszystko wróci do normy :mellow:

• 0

no Remek od tamtego czasu to w piątek będzie równo pół roku...minę miałem nie ciekawą, ale nic dziwnego skoro w dzień zlotu akurat pogoda się popsuła,a dzień przed zlotem....no cóż w piątek kara się kończy i wszystko wróci do normy :mellow:

Tofik, fajnie było!

• 0

Prognostycy postraszyli strasznie, a tu, przynajmniej u mnie na wsi, piękna, słoneczna pogoda z temperaturami na +. Jak nic wraca stare hasło: telewizja kłamie <_<

@kryst, na bierzaco to ja w tym watku nie jestem od kad odpadlem z listy ale zdaje mi sie czy zabraklo Cie na zlocie ? :huh: