mdziam_78 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Plecionkę nawija w odwrócony stożek, pomyślałem więc, że to kwestia podkładek. Nigdy nie miałem Daiwy i trochę się zdziwiłem. Czy dobrze wymyśliłem, że podkładka powinna iść pod szpulę na ten element z fotki. Skąd można wziąć takie podkładki.Z góry dziękuję. Dzięki Koledze Arkowi - @haja1978 - stałem się posiadaczem brakujących podkładek. Dziękuję Bardzo Arku. Problem krzywego nawijania mam załatwiony. Przy okazji jedna wyszło na jaw, że szmatki, które służą jako tarczki hamulca szpuli są lekko złachane. Moje pytanie to skąd można wziąć materiał, który nadawał by się do włożenia w ich miejsce. Rozebrałem szpulkę od starego klaksona i tam są takie okładziny sztywne, tylko niestety średnica zupełnie nie pasuje. Pomyślałem więc, że może jest jakaś metoda pozyskania materiału - inna od zakupu dedykowanych zamienników. dzięki Edytowane 8 Maja 2015 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak powinna Podeślę Ci takie podkładeczki, bo mam ich trochę w zapasie.PozdrawiamArek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dziękuję Arku.Wysyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To wymień wszystko w hamulcu co się da bo siła hamulca to chyba ze 3kg prawdziwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi