danek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 WitamMam pytanie na temat tego produktu: http://www.szopeneria.pl/index.php?products=product∏ _id=2644 czy ktoś z was kolegów ma cośik takiego bądź podobne ustrojstwo? Zamierzam sobie takiego urządzenie nabyć do mojej łodzi ( Michał), jednak mam kilka pytań: - jak to się spisuje-ile wytrzyma akumulator-jaką to ma żywotność PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Taki wiaterek to prawie flauta, ja dziś przy wietrze ok 24km/h i bardzo silnym prądzie wody stałem na tym silniku bez żadnych problemów. Powiem Ci tak, jeżeli silnik na bardzo mocnym wietrze jest w stanie napędzać łódkę pod wiatr to bez problemu utrzyma ją na funkcji kotwicy. Jedynie, czym silniejszy wiatr, tym większa moc wykorzystywana przez silnik, a co za tym idzie, szybsze zużycie akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) A czy ktoś z was ma, bądź używał takich kotwic? https://power-pole.com/blade-edition-cm2 Edytowane 20 Września 2021 przez Mordeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Kotwiczenie do 3 metrów za 8 tyś złotych . Dodatkowy ciężar i zasilanie .Do tego musi być twarde dno , nie wyobrażam sobie tak dużej łódki zakotwiczyć w sypkim piachu Bugu lub Wisełki obok nurtu .Na jeziora zbędny gadżet . Kto bogatemu zabroni ją mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam,Matteoo czy aplikacja Helmsman jest w miarę prosta do ogarnięcia bez znajomości języka angielskiego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster222 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W mojej opinii nie jest zbyt skomplikowana. Jak wyszukasz na YouTube to są filmiki z instrukcją może nie w języku polskim ale będziesz wiedział o co chodzi i co dana funkcją robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Moja winda za 500 pln . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dodam że winda ma regulowaną potencjometrem prędkość zwijania liny , miękki start i stop .Działa na pilota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Panowie, co byście polecili do 1000pln?Do wigry 360, każdy teren. Czy w ogóle znajdzie się coś sensownego? Czy w takiej kasie nawet nie zaczynać zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fred88 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Moja winda za 500 pln . https://www.youtube.com/watch?v=L_8nHfw_dro Możesz podesłać link gdzie zamawiałeś rolkę kotwiczną. Chce właśnie taką kupić żeby kotwica wchodziła w rolkę ale nie mogę namierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 https://zefir.sklep.pl/akcesoria-do-bloczkow/71-rolka-kotwicy-pcv-65mm.htmlMoże taką sobie kup .Ja swoja toczyłem .Przepraszam że sie nie odzywałem ale pytania nie zauważyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
danek
Witam
Mam pytanie na temat tego produktu:
http://www.szopeneria.pl/index.php?products=product∏ _id=2644
czy ktoś z was kolegów ma cośik takiego bądź podobne ustrojstwo?
Zamierzam sobie takiego urządzenie nabyć do mojej łodzi ( Michał), jednak mam kilka pytań:
- jak to się spisuje
-ile wytrzyma akumulator
-jaką to ma żywotność
Pozdrawiam
Danek
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
5
5
Popularne dni
10 Kwi
7
28 Sty
7
11 Kwi
6
7 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Tabor 8 odpowiedzi
kruz 5 odpowiedzi
majster222 5 odpowiedzi
paawelek83 5 odpowiedzi
Popularne dni
10 Kwi 2019
7 odpowiedzi
28 Sty 2010
7 odpowiedzi
11 Kwi 2019
6 odpowiedzi
7 Sty 2013
6 odpowiedzi
Popularne posty
Tapirro
No dobrze, to merytorycznie, chociaż to nie wątek o cechach wind. Nie wiem którą omawianą windę omawiasz, bo w skasowanych wpisach wystąpiły ze 3 różne ale tak czy inaczej: - jeśli na 11 osób jedna
Tabor
Moja winda za 500 pln .
paawelek83
najważniejsze żeby była stabilnie zamocowana bo jak powiesisz 14kg i polecisz w ślizgu po falach to może niezłe spustoszenie zrobić jak si,ę urwie
Opublikowane grafiki
85 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi