FISH Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Duże woblery stosuję przy trollingu i są mojej roboty.Zrobiłem kilka 25-cio centymetrowych ale stwierdziłem że najbardziej łowne są 15 do 20 cm i na takie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja mam standard salmo czyli maasa, jacusia i skinnera dużego, a do tego 2 jaxony: troll co ma chyba 22cm i pike max 25cm (jest tez 30?). ale i tak na ogół łowie na fatso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Cześć Fish! Witam na forum i życzę przyjemności podczas wymiany doświadczeń. Jest mi bardzo miło! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dziękuje za powitanie.Pozdrawiam wszystkich uczestników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @Fish, witaj na forum. Baw się dobrze! ...Duże woblery stosuję przy trollingu i są mojej roboty... - czy możesz zaprezentować nam jakieś zdjęcia swoich wyrobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam.Spróbuję dołoczyc zdięcia z tego sezonu.Próbka moich ulubionych przynęt i ryb złapanych na nie.Satysfakcja oszukania okazu na swój produkt,którego jesteśmy autorem jest OGROMNA.Oby doświadczyło jej jak największa liczba łowców.Na moje woblery ryby mniejsze biorą rzadziej ale jak łupnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 @Fish, bardzo ciekawe woblery i ładne ryby. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi