Jose Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Sporo jest na forum o plecionkach, ale o tej konkretnej nie znalazłem. Któryś z Kolegów ją używa? Wytrzymałości podane przez producenta wydają się jakieś kosmiczne Akurat muszę wymienić swoje stare linki i zastanawiam się nad zakupem tej właśnie.http://www.berkley.se/catalogue/linor,748/fireline-svartzonker,8801.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 hehe..tak jak na opakowaniu napisano " same great line, new package": Czyli zwykła fireline tylko w niby nowym opakowaniu. A wytrzymałości to pewnie coś w stylu Jaxonowskiego "fish up to..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Uzywales jej? Wytrzymalosc wytrzymaloscia, a jak w uzytkowaniu na multikach? Edytowane 8 Maja 2015 przez Fiskare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 polecam X ZOGA A8 na mul tiku drugi sezon .Bardzo dobra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki za zainteresowanie, ale nie założyłem tego tematu po to, żeby zapytać jaką plecionkę wybrać. Mam swoje typy i ich się trzymam. Chodzi mi o opinię o tej jednej konkretnej i to od kogoś, kto sprawdził ją w praktyce. Po prostu zastanowiła mnie wytrzymałość, a ponieważ wychodzę z założenia, że lepsze nie jest wrogiem dobrego, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Fireline to linka po obróbce termicznej. Przy sztywna do multików jak na mój gust, podobieństwo do nanofila pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Fireline to linka po obróbce termicznej. Przy sztywna do multików jak na mój gust, podobieństwo do nanofila pewne.raczej odwrotnieto nanofil jest podobny do ognistej linki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 raczej odwrotnieto nanofil jest podobny do ognistej linki Jasne, że fireline była pierwsza, przynajmniej wersja w starym pudełku Chciałem nakreślić tylko podobieństwo dla osób, które lepiej znają nanofila niż fireline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dzięki Panowie, znaczy zostaję przy spiderwire. A może jednak tę xzogę wypróbuję? Kusi człowieka żeby kombinować, a raczej żeby usprawiedliwić przed samym sobą kolejne "niezbędne" zakupy wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi