loko86 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak w temacie znajomy ma do sprzedania takie cos i chcial abym mu zaproponowal cene ile jest cos takiego warte stan igiełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Koło 350-400 zł. Edytowane 8 Maja 2015 przez xnt@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Super kij ,mam taki do 40g ale 2.20m.Warty tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 W archiwum allegro nawet 490zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Swietny kij jak bylby na sprzedaz kiedykolwiek prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Spokojnie, spokojnie taki kijek (ma pokrowiec oryginalny?) wystawiany przez słynnego kolesia ze Szczytna na OLX kosztował by ... 1400!!!??? (przynajmniej)(jak się pojawiły na rynku Polskim, swój okoniowy do 15g, kupiłem za dwa miliony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jak mawia stare przysłowie towar wart jest tyle, ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Spokojnie, spokojnie taki kijek (ma pokrowiec oryginalny?) wystawiany przez słynnego kolesia ze Szczytna na OLX kosztował by ... 1400!!!??? (przynajmniej)(jak się pojawiły na rynku Polskim, swój okoniowy do 15g, kupiłem za dwa miliony )Kolega ze szytna dalej zyje w czasach milionerow sadzac po jego cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A kolega by sie zdziwił ilu zacnych,szanowanych forumowiczów korzystało i korzysta z jego jeszcze zacniejszej kolekcji.To co na OLX to bardzo,bardzo mała namiastka jego kolekcji.Ceny-jedni uważaja,że sa z kosmosu dla innych-przystepne.Tyber by powiedział - tam gdzie Ty idziesz, ja już wracam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi