mirkor Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam.Proszę o radę który kręcioł kupić, który z trójki poniżej byłby najbardziej opłacalnym zakupemShimano Curado 201G7Shimano Citica 201 G6Daiwa Tatula 100HSLCzy któryś uciągnie jerka 40-45 gram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Tatula. Wszystkie uciągną.Skorzystaj z wyszukiwarki. Edytowane 8 Maja 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam.mirkor - http://multiplikator.pl/sprzet/148-nie-brzydkie-kaczatko - tutaj znajdziesz wiecej informacji o curado 201G.z 40-45g przynetami 201G radzi sobie bez problemu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 http://jerkbait.pl/topic/25428-najnowsza-nowo%C5%9B%C4%87-daiwa-tatula/?hl=%2Bnajnowsza+%2Bnowo%C5%9B%C4%87 Za to tutaj masz wszystko o Tatuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Każdy z tych multików uciągnie jerki o gramaturze jaką podałeś. może napisz na co głównie będziesz łowił?patrz głównie na currado i tatule chyba, że niski budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Naczytałem sie ostatnio o multikach i sam już nie wiem na co wydać kasę.Na placu boju zostały dwa, Tatula 100HSL i Revo SX.Kusi mnie ten Revo tym bardziej, że znalazłem go w dość atrakcyjnej cenie ( sporo taniej od Tatuli).Kręcioła potrzebuję na szczupłego i sandacza. Waga przynęt ( gumy, jerki) od 10 do 45 gram.Który z tych dwóch jest bardziej optymalnym zakupem ?Poczytałem też na zagranicznych forach porównania tych multików i tam jedni cenią bardziej Revo drudzy Tatulę.Aha- zapomniełem dodać. Mój budżet to ok. 600 PLN. Edytowane 16 Maja 2015 przez mirkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ile ludzi tyle opinii i to się nie zmieni... Sam dokonaj wyboru co Ci bardziej odpowiada: - Revo to stara konstrukcja ale sprawdzona (mowa o I i II generacji) - Tatula TWS, nowa buda, dalsze rzuty przeważnie Nikt za Ciebie nie wybierze, kup sobie Revo używaj następnie sprzedaj kup Tatule... Opinia a praktyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ile ludzi tyle opinii i to się nie zmieni... Sam dokonaj wyboru co Ci bardziej odpowiada: - Revo to stara konstrukcja ale sprawdzona (mowa o I i II generacji) - Tatula TWS, nowa buda, dalsze rzuty przeważnie Nikt za Ciebie nie wybierze, kup sobie Revo używaj następnie sprzedaj kup Tatule... Opinia a praktyka...I w tym Ustepie jest cala Kupa racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) wzial bym jeszcze pod uwage 2 modele abu,orra winch i troche drozszy revo winch.W zasadzie celowalbym w ten drugi,to prawdziwy dalekosiezny wol roboczy,jest to tansza wersja obecnego revo power crank jp Edytowane 16 Maja 2015 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jeden i drugi da rade, revo jak dla mnie lepiej lezy w lapie, tatula jest szersza, za to dalej rzuca ( pisalem kiedys o porownaniu odleglosci tatula vs stx ). Najlepiej jakbys dal rade pomacac przed zakupem, sprawdzic co lezy w reku lepiej. Ja bym wybral sx tylko z powodu ergonomi, ale jak nie straszne Ci uzywki poszukalbym zillona :-) - ale nie mieszajac Ci w glowie, tatula ma wiecej zalet niz revo choc nie kazdemu lezy... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi