danek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam mam pytanko.Posiadam Shimano Stradca z przednim hamulcem 3000 ma juz z 8 lat made in japan.Służył pięknie do ciężkiej orki ( koguty) ale po tak długim czasie zaczął klekotać i cofać się do tyłu( prawdopodobnie z mojej winy bo grzebałem), i mieć luzy na korbce.czy można cos z nim jeszcze zrobić np. wymienić łożyska tuleję itp.Szkoda mi go bo był wspaniały, a tak leży i co jadę na ryby to mi płacze żeby go zabraćJak możecie podsuńcie jakiś pomysłW najgorszym przypadku pójdzie na sprzedaż PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 @danek, wyślij go do pana Leśniaka - 600 156 166. Myślę, że go wyleczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Też bym sugerował dobry serwis zamiast eutanazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 @danek, wyślij go do pana Leśniaka - 600 156 166. Myślę, że go wyleczy. dzięki @patu -zadzwonię ciekawe jaki będzie koszt ?A gdzie ten uzdrowiciel mieszka. PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Słubice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Koszt niewielki - a gość jest solidny jak mało kto... wiedzę na temat Shimaniaków ma ogromną. Z tego co pamiętam, mieszka w Słubicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 To chyba po drodze na moje jeziorko do Niesulic Ale pierw sie skontaktuję. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomocPozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Niesulice to Falubazownia słubice trochę dalej na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi