chris541 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Zawsze mam problem z wyborem przewoźnika w przypadku wysyłki wędki dłuższej niż 170cm. Oczywiście chodzi o długość po złożeniu. Czy któryś z kolegów mógłby wskazać firmę za pomocą której można wysłać coś takiego w rozsądnej cenie? Dotychczas najniższe ceny dla takiej przesyłki znalazłem w okolicach 50zł. Bardzo liczę i z góry dziekuję za pomoc! WIELKIE PODZIĘKOWANIAtaniego.k sprawdziłem i wychodzi ok. 26zł zaraz zobaczę senditPoczta oficjalnie bierze do 150cm - w moim UP zależy od kobity czy ma miarkę "w oczach" czy nie! Wolę nie ryzykować.Pozdrawiam i dzięki Edytowane 9 Maja 2015 przez chris541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 www.tani-kurier.plCena wyjdzie poniżej 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 www.sendit.pl za 2,0 m 26 zł (opcja przesyłka niestandardowa)poczta polska 26 zł ale ponoć niewszedzie chcą przyjmować, u mnie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja mam umowę z firmą Fedex i do 2,20 płacę ok 16zł do 3m 32zł.Niestety nie wiem jak w/w firma się ceni przy jednorazowych wysyłkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak zamawiałem w sklepie internetowym to wysłali mi 7-mką za 19,99, ale myślę że jako sklep mają umowę i stąd niższa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 https://www.kurier-broker.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 dpd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 dpdwww.tani-kurier.pl korzysta właśnie z DPD lub UPS (do wyboru przez zamawiającego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 www.tani-kurier.pl korzysta właśnie z DPD lub UPS (do wyboru przez zamawiającego).Podałem kuriera z jakiego często korzystałem przy przesyłce jednoskładów, pośredników typu "tani-kurier" jest wielu, ja korzystam z "sendbyus.pl". Ups pełna profeska, ale mają często drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi