brzoza Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jest temat o Legii to aby go nie zaśmiecać zakładam temat o Lechu;) Brawo Lech!!! Dzisiejsza wygrana to tylko mały kroczek do mistrzostwa ale i tak jest to najlepsza drużyna w Polsce. Fajnie ogladać jak wygrywają ważne mecze. Oby tak dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 i tak jest to najlepsza drużyna w PolsceBez napinki, ale chyba nie bardzo... W ostatnich latach to 1 puchar polski przy 5 Legii, Mistrzostwa 3-1 również dla Legii... coś słabo jak na najlepszą drużynę w Polsce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Na dzien dzisiejszy napewno najlepsza.Jestes tak dobry jak twój ostatni mecz , a Lech pojechal Legie na jej stadionie , i to w pełni zasłużona wygrana.Piekny gol Karola Linettego , no i lob Zaura palce lizac.Moim zdaniem nadal Lech i Legia sa glownymi kandydatami do Majstra , w tym momencie Kibolski Klub Sportowy ma blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jestes tak dobry jak twój ostatni mecz ,Chyba żartujesz. W tabelach punktowych czy nawet rozgrywkach grupowych jeden mecz jest czesto bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Potrzebujemy dobrego napastnika i bramkarza. Napastnik, taki na 20 bramek, z tych 12 remisow w tym roku 4 razy przesądzilby o wyniku i legia mogłaby już nam szpaler robić. Ale jest zespół, ma swój styl i przyszly rok jest nasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Fakt bramkarz to priorytet a napastki tez jak najbardziej , choc mi bardzo podoba sie Sadjew jak poradzil sobie z nadmierna agresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Fakt bramkarz to priorytet a napastki tez jak najbardziej , choc mi bardzo podoba sie Sadjew jak poradzil sobie z nadmierna agresja Sadajew to powinien zostać bokserem, a nie kopaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Sadajew ok, ale jako cofniety napastnik, a my tak nie gramy. Ja to widze tak. Napastnik (ponoc jest temat dobrego z ligi belgijskiej), Stilic na OPŚ i solidny bramkarz. Bo aktualnie wszyscy elektryczni. I majster do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Napastnicy dobrzy to już w Lechu byli, mam na myśli H.Rengifo i A.Rudnev. Nie cierpię chorej polityki transferowej Lecha, mianowicie, oni sprzedają za dobre pieniądze zawodników, którzy się wypromują, a za ta kasę nie ściągają nie gorszych od sprzedanych. I tak to się kręci. Rozumiem wyłożyć na zawodnika w przenośni złotówkę, a wyciągnąć na jego sprzedaży 100zł, ale na takiej zasadzie to my w Polsce klubu na miarę LM nie będziemy mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Kto idzie w niedzielę? Ja się skusiłem, mimo że z czasem ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Napastnicy dobrzy to już w Lechu byli, mam na myśli H.Rengifo i A.Rudnev. Nie cierpię chorej polityki transferowej Lecha, mianowicie, oni sprzedają za dobre pieniądze zawodników, którzy się wypromują, a za ta kasę nie ściągają nie gorszych od sprzedanych. I tak to się kręci. Rozumiem wyłożyć na zawodnika w przenośni złotówkę, a wyciągnąć na jego sprzedaży 100zł, ale na takiej zasadzie to my w Polsce klubu na miarę LM nie będziemy mieli....ale chyba już od dawna widać, że specjalnie nikomu (poza kibicom) na tym nie zależy...plan? być w czołówce, być może czasem zawalczyć o majstra, ale jak najmniejszym kosztema jak się uda, to super... to jest dopiero biznes, wywalczyć cokolwiek praktycznie bez nakładów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ja o majstra w tym roku jestem dziwne spokojny.Sam Skorża powiedział, że to nie jest gotowy zespół. Wszyscy czekamy na transfery a w szczególności napastnika- jednak jak będzie czas pokaże. Jak by nie było, wiadomo gdzie są najlepsi kibice ⚽ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Śląsk rozjechaliśmy Boje się jednak, że karny w doliczonym może się trafiać w kolejnych meczach i z majstra nici...Ciężko grać przeciwko sędziom. Żal mi Jagi, bo bezczelnie ich okradziono z punktów. Idziemy na majstra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Idziemy idziemy trzeba liczyc na to ze jednaka w nastepnych meczach ,sedziowie nie beda drukowac dla legi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Idziemy idziemy trzeba liczyc na to ze jednaka w nastepnych meczach ,sedziowie nie beda drukowac dla legi Niestety zawodników powoływać do wojska już nie mogą więc kombinują inaczej.Jeszcze dwa Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Najeżony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Górnik Zabrze 1:4 Lech Poznań po 1 -połowie Edytowane 3 Czerwca 2015 przez robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Górnik Zabrze 1:4 Lech Poznań po 1 -połowie Lechia 0:0 Legia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 3 punkty w Zabrzu już pewne,w niedzielę świętujemy Majstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czy jeśli legła tak skończy jak teraz z lechią to juz mistrz w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czy jeśli legła tak skończy jak teraz z lechią to juz mistrz w Poznaniu?Trzeba jeszcze przejechać po Wiśle niedzielę, z założeniem że legła zdobędzie komplet w ostatnim meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 aha, dobra juz wszytsko jasne, no to bedzie szok w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wygląda na to, że wreszcie się udało A Leśny i jego ekipa muszą być nieźle posrani Teraz napastnik, ktoś za Linettego, bramkarz i trzeba przynajmniej grupową fazę LE zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie ma co się pieścić, z Wisłą wystarczy remis, a sfrustrowany Górnik może Legii stanąć w gardle, można pogratulować Lechowi Mistrza Polski 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Daleko mi do Lecha ale jak zdobędzie mistrza to będe zadowolony że to nie legia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja tam jestem spokojny. 3:0 i świętujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi