Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Jako kibic Legii się wypowiem. Lech ma mistrza i mu się należy za styl , no może jako że nie lubię Lecha wolałbym żeby to np. była Jagielonia która też ładnie gra i widać że i Lech i Jaga chcą. Legia sama sobie zgotowała ten los  :P . W rundzie finałowej w żadnym meczu nie pokazli tego co w niektórych meczach rundy zasadniczej no i statystyki  :unsure: . Ilość celnych strzałów drastycznie spadła w porównaniu z rundą zasadniczą. 

Wisła raczej się Lechowi nie postawi bo po co? Każdy wie jaka jest miłość Wiślaków do Legii więc lepiej zagrać z Lechem treningowo i udupić do końca Legię niż się spocić a może nabawić kontuzji. Czy Górnik zagra na full ? Nie wiem ale jestem pewien na 99% że można Lechowi gratulować mistrzostwa.

Sacha masz rację LECH chce i tak jak piszesz będzie mistrzem, ale co dalej?

Czekam na okno transferowe o trochę się boję

Nie wiem dlaczego Lech grając w Europie daje dupy  :rolleyes: . Ostatnio z jakimiś amatorami z Islandii przegrali a wcześniej z Litwinami czy Łotyszami. I po im w takim razie brać udział? W/g mnie to większy wstyd z takim drużynami przegrać niż splendor ze zdobycia MP.

Nie wiem dlaczego Lech grając w Europie daje dupy  :rolleyes: . Ostatnio z jakimiś amatorami z Islandii przegrali a wcześniej z Litwinami czy Łotyszami. I po im w takim razie brać udział? W/g mnie to większy wstyd z takim drużynami przegrać niż splendor ze zdobycia MP.

Hahaha, dobre

Molde z którym legia zremisowała, St Patrick, to samo , TC Zurich 0:1 i 1:4.................to są potęgi europejskie.

Legia to napewno EGO ma na puchary ale sportowo to sie nadają do polskiej ligii.

mam tak samo jak ty , ligę mistrzów w TV :)

• Like 1

tofik bo pewnie Legia pięknie się zachowywała w podobnych sytuacjach (i żeby nie bylo że to popieram). Brawa dla Lecha. Oby nie posprzedawali chłopaków. LM myśle że w koncu będzie. Życzę im tego z całego serca. Podobnie jak innym polskim klubom. Mam nadzieję ze powiem wkrótce...A nie mówiłem...

Mistrzostwo-fajnie,choć drużyna taka sobie,taka w sam raz na naszą ligę.Ale kibice..........ci to się wczoraj popisali.......aż wstyd przyznawać się w obcym mieście że się jest poznaniakiem.......wstyd. :wacko:

Tofik a co takiego się stało? Popili, cos tam porozbijali , coś jeszcze?

w innych miastach byłoby to samo więc juz tak się nie wstydź pochodzenia.

pzdr

• Like 1

Jeziorm-jakby popili trochę ,to by ich wszędzie na drugi dzień nie pokazywali jako pierwszy news dnia ;) Może jestem nienormalny,ale dla mnie niszczenie czegoś pod pretekstem radości jest nie wytłumaczalne,nie akceptuję tego i odcinam się od takich zachowań.

• Like 2

Trochę dymu i wielki hałas, pod squotem była już patologia i tyle. Zresztą sam squot to też patologia.

Już w niedzielę, słuchając zdaje się Wolskiego(?) w NC+ słyszałem już jakieś głupawe uwagi, że liczy że nic nie zostanie zniszczone itp., widać że niektórych dupa bolała.

A w poniedziałek, jakby całe media czekały, żeby zrobić z zachowania 50ciu pijaków wielką awanturę.

Takie zbiorowiska zawsze kończą się jakimś kwasem, w tym przypadku kwas był moim zdaniem mikro.

Zamiast przysrywek może wreszcie media doceniłyby, że kibicowsko Kolejorz odjechał wszystkim, co nawet WESZŁO przyznało.

No i na koniec:

• Like 3

Jeziorm-jakby popili trochę ,to by ich wszędzie na drugi dzień nie pokazywali jako pierwszy news dnia ;) Może jestem nienormalny,ale dla mnie niszczenie czegoś pod pretekstem radości jest nie wytłumaczalne,nie akceptuję tego i odcinam się od takich zachowań.

Widzisz tofik mnie to co 19 tej w tvn czy innym polsacie pierdolą to wogóle nie interesuje, to są wieści dla pelikanów którzy wszystko łykają. ( np.tak jak słynna budka pod ambasadą w czasie MN w wawie)

nie mówie że nic sie nie działo ale nie jest to napewno warte klepania w tych "naszych" mediach

ale zatrzymanie dzisiaj Pana Stonogi już jest, zobaczymy kto bedzie o tym mówił, pisał.

ps koniec OT, gratulacje dla kibiców Lecha

• Like 2