Najeżony Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Myślę że nie ma co płakać. Doświadczony napastnik który przy dobrych asystentach gwarantuje bramki. Na pewno nie jest tak wielką niewiadomą jak w przypadku Golików Hadzdziciów Zapotok itp. Na eksperymenty nie ma teraz czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 LECH... życzę Wam awansu do LM. Życzę każdej polskiej drużynie (z mojego miasta nigdy nie będzie miała szans) ale jakoś LECH jest mi najbliższy z polskich dobrych dużyn. Dacie radę , chcę potem napisać tu... a nie mówiłem... i wierzę że tak się stanie. Kto tak myśli jak ja....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nawet jeśli awans do LM,to co dalej?Na tą chwilę nie widzę szansy powtórki sukcesu w LE z sezonu 2010/2011,a gdzie startować do LM?Nie ma na to ekipy po prostu.Wiem,to przykre,ale patrzę realnie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Racja ,mecz nie najlepszy ,ale mistrzostwo zasłużone !!!!Jeden punkcik róznicy. Czy takie zasłużone? Drużyny o zbliżonym potencjale. Legia trochę więcej meczów grała i sporo krwi zawodnicy utoczyli.Podział punktów po rundzie zasadniczej się Wam przydał.Błędy Berga zaważyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jeden punkcik róznicy. Czy takie zasłużone? Drużyny o zbliżonym potencjale. Legia trochę więcej meczów grała i sporo krwi zawodnicy utoczyli.Podział punktów po rundzie zasadniczej się Wam przydał.Błędy Berga zaważyły.Powoli, powoli, karny z kapelusza w 98 minucie z Jagą to co może sprawiedliwy, uczciwy i wywalczony krwią i potem był?Te trzy punkty dały Wam jeszcze iluzoryczne szanse na mistrza. Kolejorz jest mistrzem i już nic tego nie zmieni! Za dwa miesiące rusza Ekstraklasa i gramy dalej także będzie czas,żeby sobie Legia wystarczającą przewagę nad Lechem wyrobiła w rundzie zasadniczej...może trener Berg mniej błędów zrobi... zobaczymy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Powoli, powoli, karny z kapelusza w 98 minucie z Jagą to co może sprawiedliwy, uczciwy i wywalczony krwią i potem był?Te trzy punkty dały Wam jeszcze iluzoryczne szanse na mistrza. Kolejorz jest mistrzem i już nic tego nie zmieni! Za dwa miesiące rusza Ekstraklasa i gramy dalej także będzie czas,żeby sobie Legia wystarczającą przewagę nad Lechem wyrobiła w rundzie zasadniczej...może trener Berg mniej błędów zrobi... zobaczymy...Jakby tak prześledzić cały sezon to i błędy na korzyść Lecha by się znalazły.Nic nie zmieni faktu że obecnie te dwie druzyny są na podobnym poziomie. Niestety nie jest to poziom na grę wysoko w europejskich pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jakby tak prześledzić cały sezon to i błędy na korzyść Lecha by się znalazły.Nic nie zmieni faktu że obecnie te dwie druzyny są na podobnym poziomie. Niestety nie jest to poziom na grę wysoko w europejskich pucharach.Niestety muszę się zgodzić. Czy jest to Kolejorz czy byłaby to Legia o 3 punkty lepsza , nie zmienia to faktu, że Mistrz Polski ma najmniej zwycięstw w sezonie,na tle wszystkich europejskich mistrzów. Podsuwa to refleksję ,że albo nasza liga jest tak mocna i każdy jest groźny... lub co bardziej prawdopodobne tak słaba. Trzeba wierzyć,że sukcesy na miarę oczekiwań nas kibiców kiedyś przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jeśli nie teraz? To kiedy? Jeśli nie tu? To gdzie? To jest ten Lech, to jest jest ten Iniesta, to jest ten gol... to jest ta LM... Wiem ponosi mnie ale życzę chłopakom najlepszego. No bo qrna ile można czekać... a innym polskim klubom też życzę powodzenia w pucharach. Będzie dobrze, ja w to wierzę i mam nadzieję że Wy też. Bo wiara czyni cuda. Wierzyłem w Barce w tym sezonie i pokazała na co Ją stać. To dlaczego polski klub miałby nie zagrać w końcu w LM. Cluj czy Apollon grają to dlaczego nie MY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Wiara czyni cuda.......owszem, ale w przypadku piłki nożnej musi być jeszcze ekipa co tą wiarę i oczekiwania udźwignie. Patrząc na wyniki Kolejorza,czy Legii......widać że nie ma w drużynach tyle pary żeby pociągnąć napięty sezon,skoro ledwie ligę i puchar Polski ogarniają .Lech mistrzostwo wygrał w bezpośredniej walce z Legią,reszta spotkań obu drużyn z pozostałymi rywalami,tu pachnie mi niestety układami,żeby nie napisać czegoś gorszego..... Edytowane 16 Czerwca 2015 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli nie poradzili sobie z amatorami z Islandii czy dadzą radę :http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Lech-trafilismy-na-najtrudniejszego-rywala,wid,17654377,wiadomosc.htmlLegia powinna być do przodu ale Śląsk i Jaga chyba pożegnają się z PE.http://sport.wp.pl/kat,32284,title,Legia-poznala-potencjalnego-rywala-w-LE-Wiadomo-tez-z-kim-zagraja-Slask-i-Jaga,wid,17654638,wiadomosc.html Edytowane 22 Czerwca 2015 przez sacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dadzą radę... muszą bo ile można czekać. Nie takie niespodzianki były. Ja ram wierzę w każdy polski klub. I trzymam kciuki za każdą polską drużynę (no może oprócz Stalowej Woli ale jej to nie grozi) . Teraz wszyscy!!! Islandia Łotwa czy inni... Dacie radę ... ja w to wierzę. Czego i Wam życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jeszcze kilkadziesiąt godzin i zaczynamy To jaki wynik? 2:0 dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 4:1 Robak Douglas Kownacki Kamiński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 1:2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Andrzej, najpierw Dudę sprzedajcie i zróbcie jakieś transfery Bo na skrzydle w Legii to chyba Żewłakow zagra... Podtrzymuję 2:0 dla nas, a jak już lecą typy strzelców to: Linetty i Kownacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No bez przesady proszę jakie 4:1? Najwyżej 2:0.Andrzej, a w Legii to ktoś do strzelania bramek został ? Inna rzecz że kilka dni później Lech ma pierwszy mecz z Sarajewem wiec SP powinni grać ostrożnie bo jeśli zdarzało się umoczyć z jakąś litewską czy łotewską drużyną czy amatorami z Islandii to Sarajewo może się okazać drużyną nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Stawiam na 0:0, a dalej to już loteria. Szkoda, ale moim zdaniem mecz zapowiada się jako "spacerek" dla obu drużyn. Coś w rodzaju sparingu. Nie ma co się oszukiwać, stawka nie jest najwyższych lotów. Smaczku dodaje ciągła rywalizacja pomiędzy Lechem i Legią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Pewnie faktycznie bedzie to taka sobie kopanina , no i te komentarze szpaka ze to pocztek sezonu ze kopacze nie zgrani itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W temacie jest błąd, powinno być Amica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W temacie jest błąd, powinno być Amica.Ostro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W temacie jest błąd, powinno być Amica.Widac w łodzi teraz potrzebny jest temat zastepczy , bo pilki na poziomie II ligi tam nie uswiadczysz , czyli Widzew powinien nazywac sie "Dominet bank Widzew Łódz " ach przepraszam ten klub przez nieudolnosc kierownictwa klubu zostal zlikwidowany ., a ŁKS "Atlas klub sportowy " Tyle w temacie sponsorów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Teraz na stadionie widzewa zamiast piłki nożnej będzie pewnie królował "Sukkot" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Nie jestem z Łodzi, tylko tu mieszkam i może w ogóle nie być śmiesznej piłki w tym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W temacie jest błąd, powinno być Amica.Żenujące. Widać, że dupa boli, polecam maść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Widać że się na żartach nie znasz i nie masz dystansu wiec albo dzieciak albo pusty kibol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi