Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

LECH... życzę Wam awansu do LM. Życzę każdej polskiej drużynie (z mojego miasta nigdy nie będzie miała szans) ale jakoś LECH jest mi najbliższy z polskich dobrych dużyn. Dacie radę , chcę potem napisać tu... a nie mówiłem... i wierzę że tak się stanie. Kto tak myśli jak ja....?

• Like 1

Racja ,mecz nie najlepszy ,ale mistrzostwo zasłużone !!!!

Jeden punkcik róznicy. Czy takie zasłużone? Drużyny o zbliżonym potencjale. Legia trochę więcej meczów grała i sporo krwi zawodnicy utoczyli.

Podział punktów po rundzie zasadniczej się Wam przydał.

Błędy Berga zaważyły.

Jeden punkcik róznicy. Czy takie zasłużone? Drużyny o zbliżonym potencjale. Legia trochę więcej meczów grała i sporo krwi zawodnicy utoczyli.

Podział punktów po rundzie zasadniczej się Wam przydał.

Błędy Berga zaważyły.

Powoli, powoli, karny z kapelusza w 98 minucie z Jagą to co może sprawiedliwy, uczciwy i wywalczony krwią i potem był?

Te trzy punkty dały Wam jeszcze iluzoryczne szanse na mistrza.

Kolejorz jest mistrzem i już nic tego nie zmieni!

Za dwa miesiące rusza Ekstraklasa i gramy dalej także będzie czas,

żeby sobie Legia wystarczającą przewagę nad Lechem wyrobiła w rundzie zasadniczej...może trener Berg mniej błędów zrobi... zobaczymy...

• Like 3

Powoli, powoli, karny z kapelusza w 98 minucie z Jagą to co może sprawiedliwy, uczciwy i wywalczony krwią i potem był?

Te trzy punkty dały Wam jeszcze iluzoryczne szanse na mistrza.

Kolejorz jest mistrzem i już nic tego nie zmieni!

Za dwa miesiące rusza Ekstraklasa i gramy dalej także będzie czas,

żeby sobie Legia wystarczającą przewagę nad Lechem wyrobiła w rundzie zasadniczej...może trener Berg mniej błędów zrobi... zobaczymy...

Jakby tak prześledzić cały sezon to i błędy na korzyść Lecha by się znalazły.

Nic nie zmieni faktu że obecnie te dwie druzyny są na podobnym poziomie. Niestety nie jest to poziom na grę wysoko w europejskich pucharach.

Jakby tak prześledzić cały sezon to i błędy na korzyść Lecha by się znalazły.

Nic nie zmieni faktu że obecnie te dwie druzyny są na podobnym poziomie. Niestety nie jest to poziom na grę wysoko w europejskich pucharach.

Niestety muszę się zgodzić. Czy jest to Kolejorz czy byłaby to Legia o 3 punkty lepsza , nie zmienia to faktu, że Mistrz Polski ma najmniej zwycięstw w sezonie,

na tle wszystkich europejskich mistrzów. Podsuwa to refleksję ,że albo nasza liga jest tak mocna i każdy jest groźny... :D   lub co bardziej prawdopodobne tak słaba.

Trzeba wierzyć,że sukcesy na miarę oczekiwań nas kibiców kiedyś przyjdą.

Jeśli nie teraz? To kiedy? Jeśli nie tu? To gdzie? To jest ten Lech, to jest jest ten Iniesta, to jest ten gol... to jest ta LM... Wiem ponosi mnie ale życzę chłopakom najlepszego. No bo qrna ile można czekać... a innym polskim klubom też życzę powodzenia w pucharach. Będzie dobrze, ja w to wierzę i mam nadzieję że Wy też. Bo wiara czyni cuda. Wierzyłem w Barce w tym sezonie i pokazała na co Ją stać. To dlaczego polski klub miałby nie zagrać w końcu w LM. Cluj czy Apollon grają to dlaczego nie MY...

Wiara czyni cuda.......owszem, ale w przypadku piłki nożnej musi być jeszcze ekipa co tą wiarę i oczekiwania udźwignie. Patrząc na wyniki Kolejorza,czy Legii......widać że nie ma w drużynach tyle pary żeby pociągnąć napięty sezon,skoro ledwie ligę i puchar Polski ogarniają .Lech mistrzostwo wygrał w bezpośredniej walce z Legią,reszta spotkań obu drużyn z pozostałymi rywalami,tu pachnie mi  niestety układami,żeby nie napisać czegoś gorszego.....

Edytowane przez tofik

Jeśli nie poradzili sobie z amatorami z Islandii czy dadzą radę :

http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Lech-trafilismy-na-najtrudniejszego-rywala,wid,17654377,wiadomosc.html

Legia powinna być do przodu ale Śląsk i Jaga chyba pożegnają się z PE.

http://sport.wp.pl/kat,32284,title,Legia-poznala-potencjalnego-rywala-w-LE-Wiadomo-tez-z-kim-zagraja-Slask-i-Jaga,wid,17654638,wiadomosc.html

Edytowane przez sacha

Dadzą radę... muszą bo ile można czekać. Nie takie niespodzianki były. Ja ram wierzę w każdy polski klub. I trzymam kciuki za każdą polską drużynę (no może oprócz Stalowej Woli ale jej to nie grozi) . Teraz wszyscy!!! Islandia Łotwa czy inni... Dacie radę ... ja w to wierzę. Czego i Wam życzę

• Like 1

• 3 tygodnie później...

No bez przesady proszę :rolleyes: jakie 4:1? Najwyżej 2:0.

Andrzej, a w Legii to ktoś do strzelania bramek został ? Inna rzecz że kilka dni później Lech ma pierwszy mecz z Sarajewem wiec SP powinni grać ostrożnie bo jeśli zdarzało się umoczyć z jakąś litewską czy łotewską drużyną czy amatorami z Islandii to Sarajewo może się okazać drużyną nie do przejścia.

Stawiam na 0:0, a dalej to już loteria. Szkoda, ale moim zdaniem mecz zapowiada się jako "spacerek" dla obu drużyn. Coś w rodzaju sparingu.  Nie ma co się oszukiwać, stawka nie jest najwyższych lotów. Smaczku dodaje ciągła rywalizacja pomiędzy Lechem i Legią.

W temacie jest błąd, powinno być Amica.

Widac w łodzi teraz potrzebny jest temat zastepczy , bo pilki na poziomie II ligi tam nie uswiadczysz , czyli Widzew powinien nazywac sie

"Dominet bank Widzew  Łódz " ach przepraszam ten klub przez nieudolnosc kierownictwa klubu zostal zlikwidowany .

, a ŁKS  "Atlas klub sportowy "

Tyle w temacie sponsorów .

• Like 1