Riqelme Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Piękna bramka dla Lecha. Szkoda że na remis. Ale dopóki piłka w grze.... trzymam kciuki. Niezle grają narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Co tu dużo gadać,nie ma o czym mówić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pech, niewykorzystane szanse. Szkoda. No i ni chu. Nie było czerwonej dla Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Operacja FC Basel... zaczynamy!Operacja zakończona. Z czym do ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Thomala zesrał tą setke na początku meczu. Gdyby strzelił ten mecz miałby inną historie.Poza tym masa indywidualnych błędów w obronie; Barry się zagapił, a zachowania lecha w defensywie przy różnych nie skomentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Zimny prysznic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Szkoda...rewanż o honor i pozostaje walka o LEBoję się, że jak Rutki podliczą kasę to będzie wyprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Lech na fali.........w dół wali ahhahah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Nic nie ginie wisla odebrala po prostu punkty z tamtego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Szkoda że nie na wiosnę nie było takiego wyniku.Pan Maciej chyba wakacik zagrożony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Lech na fali.........w dół wali ahhahah. Lech po prostu walczy o 1 ligę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Masakra, z basel mógł byc remis, z Wisłą były okazje. Wszystkie bramki od początku sezonu mniej lub bardziej zawalił Kadar, to jakaś piąta kolumna. I jeszcze fakt, ze mając na widelcu Nikolica oddaliśmy go Ległej. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Lech po prostu walczy o 1 ligę.Byłoby to jakieś rozwiązanie....heh.Problem w tym, że taka drużyna gra w ekstraklasie i jeszcze na koniec w niej może namieszać,później podniecony tłum liczy na nie wiadomo co......a co roku kończy się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Myślę, że po szybkim odpadnięciu z LM (to chyba raczej przesądzone) i po ostatnich wynikach w lidze atmosfera w zespole będzie w lechu nie najlepsza. Na szczęście to tylko początek sezonu na wiosnę sytuacja może będzie odmienna. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Bo ja wiem? Chłopaki zajadają sie burgerami przy każdej okazji w knajpie..........nazwy nie podam,bo za reklamę kasy nie dostanę,ale żrą na potęgę.....ale mi to do sportowej diety w żaden sposób nie pasuje........fakt że blisko stadionu jest.......hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Napewno karta niedlugo sie odwróci , w zeszlym sezonie tez wydawalo sie ze bedzie kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja bym miał taką prośbę. Jeśli któryś z kolegów dysponuje numerem telefonu do p. Żewłakowa to prosiłbym by zatelefonować do niego lub wysłał sms z info, że proszę go o powstrzymanie się od serii negatywnych uwag pod adresem Lecha. Jak mu inne drużyny bliższe sercu to niech będzie tak miły i sobie komentuje wyłącznie ich mecze. Nie jestem żadnym specem od piłki i pewnie średnio w tym wpisie obiektywny jestem, ale tego się już nie da słuchać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja bym miał taką prośbę. Jeśli któryś z kolegów dysponuje numerem telefonu do p. Żewłakowa to prosiłbym by zatelefonować do niego lub wysłał sms z info, że proszę go o powstrzymanie się od serii negatywnych uwag pod adresem Lecha. Jak mu inne drużyny bliższe sercu to niech będzie tak miły i sobie komentuje wyłącznie ich mecze. Nie jestem żadnym specem od piłki i pewnie średnio w tym wpisie obiektywny jestem, ale tego się już nie da słuchać...Wyjąłeś mi to kolego z ust. Przecież on się nie nadaje do komentowania, co najwyżej do wypasu bydła. Napiszę krótko, jaki piłkarz, taki komentator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Lech jest po prostu slaby.....taka wyrwa w obronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 No niestety do średniej europejskiej to naszym dużo brakuje. Teraz czekamy na losowanie LE, ale znając życie, to też będzie zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 coloumb... miło nam Cię poznać. Czekamy na Twoja wiedzę z zakresu wędkarstwa. Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem pierwszy mecz rozdał karty. Niemniej liczyłem na więcej walki. No ale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 P.Maciejowi i Michałowi-DZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 P.Maciejowi i Michałowi-DZIĘKUJEMYNo proszę,bez takich ...........Lech stracił z Basel-em 4 gole,wszystkie te bramki nie padły by gdyby obrona byłaby na jakimś poziomie i choć trochę jej zależało na wyniku itp. Przeciętny 'trampkarz" wyżarł by wrogowi takie piłki sprzed nosa.Tu nie ma drużyny,tzn. jest,ale czysto przypadkowo dobrana zbieranina.Tylko bramkarza żal.......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Z lech szczesciem to pewnie teraz wyjazd do Kazachstanu , ale wbrew pozorom moze tam byc chlodniej niz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Lech jak widać, nadal na fali ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi