Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Thomala zesrał tą setke na początku meczu.

Gdyby strzelił ten mecz miałby inną historie.

Poza tym masa indywidualnych błędów w obronie;

Barry się zagapił, a zachowania lecha w defensywie przy różnych nie skomentuję.

Lech po prostu walczy o 1 ligę.

Byłoby to jakieś rozwiązanie....heh.Problem w tym, że taka drużyna gra w ekstraklasie i jeszcze na koniec w niej może namieszać,później podniecony tłum liczy na nie wiadomo co......a co roku kończy się tak samo.

Myślę, że po szybkim odpadnięciu z LM (to chyba raczej przesądzone) i po ostatnich wynikach w lidze atmosfera w zespole będzie w lechu nie najlepsza. Na szczęście to tylko początek sezonu na wiosnę sytuacja może będzie odmienna. 

Edytowane przez @Wojti

Bo ja wiem? Chłopaki zajadają sie burgerami przy każdej okazji w knajpie..........nazwy nie podam,bo za reklamę kasy nie dostanę,ale żrą na potęgę.....ale mi to do sportowej diety w żaden sposób nie pasuje........fakt że blisko stadionu jest.......hahahha

Ja bym miał taką prośbę. 

Jeśli któryś z kolegów dysponuje numerem telefonu do p. Żewłakowa to prosiłbym by zatelefonować do niego lub wysłał sms z info, że proszę go o powstrzymanie się od serii negatywnych uwag pod adresem Lecha. Jak mu inne drużyny bliższe sercu to niech będzie tak miły i sobie komentuje wyłącznie ich mecze. Nie jestem żadnym specem od piłki i pewnie średnio w tym wpisie obiektywny jestem, ale tego się już nie da słuchać... 

• Like 1

Ja bym miał taką prośbę. 

Jeśli któryś z kolegów dysponuje numerem telefonu do p. Żewłakowa to prosiłbym by zatelefonować do niego lub wysłał sms z info, że proszę go o powstrzymanie się od serii negatywnych uwag pod adresem Lecha. Jak mu inne drużyny bliższe sercu to niech będzie tak miły i sobie komentuje wyłącznie ich mecze. Nie jestem żadnym specem od piłki i pewnie średnio w tym wpisie obiektywny jestem, ale tego się już nie da słuchać...

Wyjąłeś mi to kolego z ust. Przecież on się nie nadaje do komentowania, co najwyżej do wypasu bydła. Napiszę krótko, jaki piłkarz, taki komentator.

P.Maciejowi i Michałowi-DZIĘKUJEMY

No proszę,bez takich ...........

Lech stracił z Basel-em 4 gole,wszystkie te bramki nie padły by gdyby obrona byłaby na jakimś poziomie i choć trochę jej zależało na wyniku itp. Przeciętny 'trampkarz" wyżarł by wrogowi takie piłki sprzed nosa.Tu nie ma drużyny,tzn. jest,ale czysto przypadkowo dobrana zbieranina.Tylko bramkarza żal.......... :(

• Like 1