Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze się stało. 4 drużyny walczą o tytuł. Będą emocje. 

Gdyby Lechia teraz odjechała to było by po zabawie.

Też się tego obawiałem , tyle że z Legią gra u siebie a w Legii dalej nie bardzo ma kto strzelać  :unsure: . No i mają b. dobrego bramkarza. 

A co Ci się nie podobało w decyzji sędziego? 

Przecież ja nigdzie nie napisałem że mi się coś nie podobało, wyszło jedynie śmiesznie,bo faktycznie trzech czerwonych w ciągu minuty to nie pamiętam,chyba nawet w ciągu jednej połowy meczu nie pamiętam takiej sytuacji. Staram się nie dyskutować z decyzjami sędziów,przy możliwościach technicznych jakimi dziś dysponujemy  wszelkie wątpliwości powinny być analizowane w trakcie meczu,władze piłki kopanej widać jednak wolą mieć pole do popełniania błędów sędziowskich itd.

Tak, tak, tak samo jak Stoch po Krysztalowa Kulke...kryzys formy przed Lechem, a moze i totalna zapasc w najwazniejszych meczach.

Jak będzie kryzys to będziemy o nim rozmawiać, na razie kryzys to mają rywale do tytułu ;)

Teraz pora odprawić Łęczną kilkoma kastami.

Tak, tak, tak samo jak Stoch po Krysztalowa Kulke...kryzys formy przed Lechem, a moze i totalna zapasc w najwazniejszych meczach.

A tacy pewni byli, tytuły sobie przypisywali, innych o lata świetlne wyprzedzali. Teraz pozostał strach i trzeba zrzucić presję na innych, ale ja się w ogóle wam nie dziwię

10.02, Lech – Termalica 3:0

18.02, Piast – Lech 0:3

24.02, Pogoń – Lech 0:3

01.03, Lech - Pogoń 3:0 (PP)

05.03, Lech – Lechia 1:0

10.03, Arka – Lech 1:4

Stosunek bramkowy 17-1.

Columb na kiedy przewidujesz ten kryzys? Pewnie Ci się marzy 9.04.2017?  :rolleyes:

• Like 3

Mamy w końcu trenera , który nie pozwoli na kryzys. Widać, dotarł do zawodników. Dodatkowo ma szacunek dla kibiców i klubu.

Mamy w końcu szeroką kadrę i jak widać każdy może zagrać od pierwszej minuty i da radę. Chłopaki mają o co walczyć na treningach.

Sezon zasadniczy powinniśmy skończyć przynajmniej na drugim miejscu ( wielką niewiadomą jest Jagiellonia).

Co będzie dalej, czas pokaże.

Najważniejsze jest to, że widać walkę od początku do końca i za każdy mecz należą się brawa , a oto przecież chodzi.

• 3 tygodnie później...

Uff! Emocje już opadły, ale jaram się nadal :D .

Wczoraj szczęście(oczywiście umiejętności też....) było po naszej stronie,chociaż Lech okresami przeważał...Walka była!!!! I to był Bardzo dobry Mecz!!!

Następnym razem wynik może być inny...więc do następnego!!! Już niedługo!

P.S. Jest dużo prawdy w tym co pisał Coloumb....

• 4 tygodnie później...