Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

W Legii jest tylko Ofoe, dalej Radovic i długo, długo nic.

No właśnie, a Nikolic i Priovic mają fajną skuteczność w nowych klubach. Legia ma kasę ze sprzedaży ale chyba o mistrzostwie może zapomnieć. Chyba że na kolejne mecze jakaś eksplozja formy przynajmniej jeszcze ze 2-3 zawodników. 

Współczuję. Naprawdę.Legia-Widzew 2-3 o mistrza, na samą myśl mnie trzęsie. A te finały będą już z wami. Zawsze!

Mówcie co chcecie, ale za mega focha co pierdolną Kownacki, to powinien dostać kubeł lodu na głowę!!!

Kubeł lodu to za mało, powinien kopa w dupę dostać cwaniaczek jeden.

Teraz to tylko mistrzostwem mogą się zrehabilitować, ale patrząc na formę jest to raczej nierealne. Gdzieś to wczoraj przeczytałem "Lech dla swojego kibica jest jak dziewczyna dla chłopaka, której on bardzo pragnie, ale ona go nie chce".Ehhh... Coś w tym jest. 

• 1 miesiąc temu...

No nie wiem...wszystko powinno miec swoje miejsce. Napis w publicznej toalecie wiekszosc uznalaby za obraze, a nie oddanie czci Bohaterom. Temat o Lechu jest lekki i przyjemny, nie zachowujmy sie jak lysi kibole w koszulkach i tatuazach Polski Walczacej, wywieszajacy po stadionach transparenty w rozne rocznice. Niby dobrze, niby patriotycznie, ale jak sie na ich typowe zachowania spojrzy, niesmacznie bardzo czesto.

Dzisiejsza data zasluguje na swoj temat. Nie gdzies miedzy slupkami pilkarskiej bramki, nie na gieldzie, nie w czelusciach dzialu spinningowego...wspominajmy wiec tam, gdzie nie przyniesie to ujmy naszym dzielnym i wartym czczenia rodakom ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 1

Wolałbym nie porównywać działu "Lech" do WC, choć pewnie niektórzy by się ucieszyli. Temat Czerwca 56 zaczął w tym dziale kolega Grzesiek (Warszawa! Brawo!) ja dodałem coś od siebie i tyle. Żeby Cię jednak przekonać, że ten dział wcale nie jest taki zły, wstawię kilka fotek i zapytam. Która grupa społeczna w dzisiejszych czasach najbardziej przyczynia się do tego, że nie zapominamy o tych Bohaterach?

19429928_10155401654408618_5577575490077

IMAG0244.JPG

DSC00046.JPG

Edytowane przez Najeżony
  • Like 1

No tak, masz rację, tak napisałem. Ale nie czepiajmy się aż tak słówek. Ostatnią rzeczą jaka przyszła by mi do głowy, to czczenie bohaterów w WC. 

Jano, w szczególności ten na klęczkach z pierwszego zdjęcia to bandyta i stadionowy oprawca.

Widzę że zaraz z uczczenia pamięci bohaterów czerwca 56, zacznie się jakaś gównoburza. Dziękuję, nie mam zamiaru w niej uczestniczyć. Kłóćcie się dalej sami, jak bardzo jest to nieodpowiedni dział dla takich akcji.

Edytowane przez Najeżony
  • Like 1

Zdaje się że w zeszłym roku też tutaj napisałem "PamietaMY".

Wiadomo że takie wydarzenia powinny mieć oddzielny wątek, a Poznański Czerwiec w szczególności, bo bardzo mało wiemy o tamtym Bohaterskim zrywie , tylko boję sie że mógłby być szybko zamkniety...

A piszę tutaj bo to kibice Lecha dbają o pamięć nie tylko Czerwca'56 ale i PW..Powstania Wielkopolskiego i zajmują się wieloma innymi dobrymi inicjatywami...Na Lechu jest pewnie kilkanaście grup kibicowskich które pomagają potrzebującym. ..

I krew mnie zalewa jak czytam porównania do stadionowych bandytów...Żeby była jasność, są też chuligani, którzy, no cóż, jednym się podobają innym nie. I to kontrowersyjne co napiszę ale oni też są potrzebni...Ale proszę nie podejmować wątku chuliganów!!! Nie czas ani miejsce!

Czerwiec'56. Chciałbym się dowiedzieć więcej.

Cześć i Chwała Bohaterom!

• Like 3

Zamiast wspomniec o wczorajszym wyniku (brawo!), utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze kibice w duzej czesci to bydlo bezrozumne, bo za kazde slowo krytyki czy za zdanie odmienne leja po pysku. Oczywiscie o ile sa w grupie i najlepiej z pochodniami na wzor KKK.

Faszyszta, rasista itp. epitety to czesto jedynie zarzut nieuprawniony, wynikajacy z niezrozumienia pogladow badz zachowan obrazanej osoby. W przypadku kiboli uzywam jedynie slow takich jak glupota, prymitywizm, prostactwo.

Jest zasada w życiu...nie znam sie to sie nie wypowiadam.

ilu znasz kibiców i ile razy dostales po pysku za ich "obrazę"?

Podaj chociaz jeden przyklad ze swojego życia ale nie z telewizji czy gazety.

Tobie sie dużo wydaje ale co z tego.

Kim ty wogóle jestes zeby obrazac ludzi ktorych nie znasz.

Wiesz jak sie nazywa takich ludzi?????

• Like 3