Jano Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dobrze się stało. Jak widzę te wszystkie gwiazdeczki z Poznania to na sranie mi się zbiera.to popatrz na LWa, od razu popuścisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 to popatrz na LWa, od razu popuścisz U nas już nie ma gwiazdeczek co chyba widać po stylu gry. Walczymy z Lechem o LE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 U nas już nie ma gwiazdeczek co chyba widać po stylu gry. Walczymy z Lechem o LE. W Legii jest tylko Ofoe, dalej Radovic i długo, długo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Współczuję. Naprawdę.Legia-Widzew 2-3 o mistrza, na samą myśl mnie trzęsie. A te finały będą już z wami. Zawsze! Mówcie co chcecie, ale za mega focha co pierdolną Kownacki, to powinien dostać kubeł lodu na głowę!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Tym bardziej że gow...o grał, a przy zejściu focha strzelił jakby był co najmniej Ronaldo lub Messi. Lech miał sety i tak jak bywa w piłce niewykorzystane sytuacje się mszcza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 W Legii jest tylko Ofoe, dalej Radovic i długo, długo nic.No właśnie, a Nikolic i Priovic mają fajną skuteczność w nowych klubach. Legia ma kasę ze sprzedaży ale chyba o mistrzostwie może zapomnieć. Chyba że na kolejne mecze jakaś eksplozja formy przynajmniej jeszcze ze 2-3 zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Współczuję. Naprawdę.Legia-Widzew 2-3 o mistrza, na samą myśl mnie trzęsie. A te finały będą już z wami. Zawsze! Mówcie co chcecie, ale za mega focha co pierdolną Kownacki, to powinien dostać kubeł lodu na głowę!!!Kubeł lodu to za mało, powinien kopa w dupę dostać cwaniaczek jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Teraz to tylko mistrzostwem mogą się zrehabilitować, ale patrząc na formę jest to raczej nierealne. Gdzieś to wczoraj przeczytałem "Lech dla swojego kibica jest jak dziewczyna dla chłopaka, której on bardzo pragnie, ale ona go nie chce".Ehhh... Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Poznań. Czerwiec'56. PamietaMY! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Cześć i Chwała Bohaterom!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Panowie, czy temat nie jest warty wspomnienia w innym dziale niz pilkarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Każde miejsce jest dobre, by oddać cześć Bohaterom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) No nie wiem...wszystko powinno miec swoje miejsce. Napis w publicznej toalecie wiekszosc uznalaby za obraze, a nie oddanie czci Bohaterom. Temat o Lechu jest lekki i przyjemny, nie zachowujmy sie jak lysi kibole w koszulkach i tatuazach Polski Walczacej, wywieszajacy po stadionach transparenty w rozne rocznice. Niby dobrze, niby patriotycznie, ale jak sie na ich typowe zachowania spojrzy, niesmacznie bardzo czesto. Dzisiejsza data zasluguje na swoj temat. Nie gdzies miedzy slupkami pilkarskiej bramki, nie na gieldzie, nie w czelusciach dzialu spinningowego...wspominajmy wiec tam, gdzie nie przyniesie to ujmy naszym dzielnym i wartym czczenia rodakom ???? Edytowane 28 Czerwca 2017 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Wolałbym nie porównywać działu "Lech" do WC, choć pewnie niektórzy by się ucieszyli. Temat Czerwca 56 zaczął w tym dziale kolega Grzesiek (Warszawa! Brawo!) ja dodałem coś od siebie i tyle. Żeby Cię jednak przekonać, że ten dział wcale nie jest taki zły, wstawię kilka fotek i zapytam. Która grupa społeczna w dzisiejszych czasach najbardziej przyczynia się do tego, że nie zapominamy o tych Bohaterach? Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Najeżony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Każde miejsce jest dobre, by oddać cześć Bohaterom. Kazde. Tak napisales ???? Sa miejsca duzo lepsze niz temat o pilce, nie mowiac o szalecie. http://m.demotywatory.pl/4780367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 ale po co łączyć bandytyzm stadionowy z prawdziwymi bohaterami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) No tak, masz rację, tak napisałem. Ale nie czepiajmy się aż tak słówek. Ostatnią rzeczą jaka przyszła by mi do głowy, to czczenie bohaterów w WC. Jano, w szczególności ten na klęczkach z pierwszego zdjęcia to bandyta i stadionowy oprawca.Widzę że zaraz z uczczenia pamięci bohaterów czerwca 56, zacznie się jakaś gównoburza. Dziękuję, nie mam zamiaru w niej uczestniczyć. Kłóćcie się dalej sami, jak bardzo jest to nieodpowiedni dział dla takich akcji. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Najeżony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nikt sie nie kloci. Grzecznie zwrocilem uwage i tyle ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zdaje się że w zeszłym roku też tutaj napisałem "PamietaMY". Wiadomo że takie wydarzenia powinny mieć oddzielny wątek, a Poznański Czerwiec w szczególności, bo bardzo mało wiemy o tamtym Bohaterskim zrywie , tylko boję sie że mógłby być szybko zamkniety...A piszę tutaj bo to kibice Lecha dbają o pamięć nie tylko Czerwca'56 ale i PW..Powstania Wielkopolskiego i zajmują się wieloma innymi dobrymi inicjatywami...Na Lechu jest pewnie kilkanaście grup kibicowskich które pomagają potrzebującym. ..I krew mnie zalewa jak czytam porównania do stadionowych bandytów...Żeby była jasność, są też chuligani, którzy, no cóż, jednym się podobają innym nie. I to kontrowersyjne co napiszę ale oni też są potrzebni...Ale proszę nie podejmować wątku chuliganów!!! Nie czas ani miejsce!Czerwiec'56. Chciałbym się dowiedzieć więcej. Cześć i Chwała Bohaterom! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Spójrzcie, co za bandytyzm. CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 No niestety, na dobry wzor niemiecki, mieli marsze z pochodniami. Prymitywna forma oddawania czci, zalosna w obecnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 coloumb daj Pan spokoj.naprawde odpusc.wszedzie faszysci i rasisci... idz im powiedz w twarz ze to slabe i wogole,czy wygodniej w necie pooceniac? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zamiast wspomniec o wczorajszym wyniku (brawo!), utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze kibice w duzej czesci to bydlo bezrozumne, bo za kazde slowo krytyki czy za zdanie odmienne leja po pysku. Oczywiscie o ile sa w grupie i najlepiej z pochodniami na wzor KKK. Faszyszta, rasista itp. epitety to czesto jedynie zarzut nieuprawniony, wynikajacy z niezrozumienia pogladow badz zachowan obrazanej osoby. W przypadku kiboli uzywam jedynie slow takich jak glupota, prymitywizm, prostactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Colombo jak czytam twoje wpisy w tym wątku to widzę ze jesteś, zresztą nie tylko ty zmanipulowany przez TVN ,może kiedys przejrzysz tak jak ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jest zasada w życiu...nie znam sie to sie nie wypowiadam. ilu znasz kibiców i ile razy dostales po pysku za ich "obrazę"?Podaj chociaz jeden przyklad ze swojego życia ale nie z telewizji czy gazety.Tobie sie dużo wydaje ale co z tego. Kim ty wogóle jestes zeby obrazac ludzi ktorych nie znasz. Wiesz jak sie nazywa takich ludzi????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi