coloumb Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Z Liga na tym etapie jest jak z praca w poniedzialkowy poranek po zakrapianym weekendzie, nie ma prawa dzialac na pelnych obrotach ???? Ale poziom meczow wiecej niz wakacyjny, jak to mowia, od ogladania bola zeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Z Liga na tym etapie jest jak z praca w poniedzialkowy poranek po zakrapianym weekendzie, nie ma prawa dzialac na pelnych obrotach Ale poziom meczow wiecej niz wakacyjny, jak to mowia, od ogladania bola zeby.E tam. Oglądałem Pogoń - Wisła i całkiem przyjemnie się oglądało, tak samo dobry mecz zagrała Jaga z Azerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Azerowie? Beniaminek w Ekstraklasie? Bo akurat w Lidze Jaga, z tego co czytalem, zagrala tzw. padline, za przeproszeniem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Azerowie? Beniaminek w Ekstraklasie? Bo akurat w Lidze Jaga, z tego co czytalem, zagrala tzw. padline, za przeproszeniemOj coloumb, coloumb, Amerykę żeś odkrył, a nie wiesz, że Jaga grała z Azerami w el. LE. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Pisalem o naszej Lidze, a ta zaczela sie, takze w wykonaniu Jagi, ze tak powiem srednio ???? Edytowane 17 Lipca 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Pisalem o naszej Lidze, a ta zaczela sie, takze w wykonaniu Jagi, ze tak powiem srednio Wiesz jaka nasza liga jest, są mecze, że na trzeźwo nie da się oglądać. A im więcej piw, tym lepsze widowisko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 No. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Gratulacje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Gratulacje Rywal gratuluje, elegancko czekamy na Was na Bułgarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Gratuluj rywalowi i Ty. Edytowane 20 Lipca 2017 przez AdasCzeski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 A nie mowilem? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Gratuluj rywalowi i Ty. Adam, spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 cieszy wygrana ale grali padakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jeszcze się dobrze runda nie rozkręciła, a Lech już zdycha. Strach pomyśleć co to będzie z Utrechtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 cieszy wygrana ale grali padakęto tylko powtórzę... padaka do potęgi 5, żal dupę ściska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 http://epoznan.pl/sport-news-78064-Nenad_Bjelica_w_tej_chwili_nie_mozemy_grac_dwoch_meczow_w_tygodniu he... heee..heeee. Ja w sumie też nie mogę. Wczoraj na rybach strasznie się spociłem... dziś byłem tylko godzinę (bo mnie deszcz przegonił)... tylko mi kurwa nikt za to nie płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ciekawe czemu Lech najskuteczniejszego napastnika za grosze oddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Bo ten najlepszy napastnik:- jest w wieku emerytalnym i jest wolny,- nie strzela specjalnie dużo z gry,- powinien być wdzięczny trenerowi, że to on bił karne a nie Jevtic, który robi to równie dobrze, jeśli nie lepiej,- jest fatalny technicznie,- nie nadaje się do gry kombinacyjnej,- zawalił Lechowi, w imię własnego egoizmu, finał Pucharu Polski,- popisem był tekst, że cieszył się, że Paixao nie trafił Legii - przypomnę, że ewentualna bramka Lechii dawałaby przy wygranej w Białymstoku mistrzostwo Lechowi. Co do dzisiejszego meczu. Na dziś Lech bez Jevtica nie istnieje. Grali padakę, nikt nie rozgrywał, a Tetteh popsuł wszystko. Lubię gościa, ale coraz gorzej wygląda piłkarsko. Złe decyzje, wolny, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Bo ten najlepszy napastnik:- jest w wieku emerytalnym i jest wolny,- nie strzela specjalnie dużo z gry,- powinien być wdzięczny trenerowi, że to on bił karne a nie Jevtic, który robi to równie dobrze, jeśli nie lepiej,- jest fatalny technicznie,- nie nadaje się do gry kombinacyjnej,- zawalił Lechowi, w imię własnego egoizmu, finał Pucharu Polski,- popisem był tekst, że cieszył się, że Paixao nie trafił Legii - przypomnę, że ewentualna bramka Lechii dawałaby przy wygranej w Białymstoku mistrzostwo Lechowi. Co do dzisiejszego meczu. Na dziś Lech bez Jevtica nie istnieje. Grali padakę, nikt nie rozgrywał, a Tetteh popsuł wszystko. Lubię gościa, ale coraz gorzej wygląda piłkarsko. Złe decyzje, wolny, niestety.Stary , wolny, słaby technicznie. I mimo tego został królem strzelców chociaż nie grał pełnych meczów.Gdyby grał wszystkie to może tabela by inaczej wyglądała. Lepszy rydz niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Andrzej, 18 bramek, z tego 9 z karnych. Grał dużo więcej minut niż Kownacki. Kownacki 9 goli z gry. Poza tym, żaden piłkarz nie może stawiać własnych ambicji i ego ponad dobro drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Andrzej, 18 bramek, z tego 9 z karnych. Grał dużo więcej minut niż Kownacki. Kownacki 9 goli z gry. Poza tym, żaden piłkarz nie może stawiać własnych ambicji i ego ponad dobro drużyny.Z tym drugim się zgadzam. Tylko ciekawe na ile jego rozgoryczenie wynikało z postawy trenera.Zobaczymy co w Śląsku pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 http://epoznan.pl/sport-news-78064-Nenad_Bjelica_w_tej_chwili_nie_mozemy_grac_dwoch_meczow_w_tygodniu he... heee..heeee. Ja w sumie też nie mogę. Wczoraj na rybach strasznie się spociłem... dziś byłem tylko godzinę (bo mnie deszcz przegonił)... tylko mi kurwa nikt za to nie płaci. Najlepsze są komentarze pod tym artykułem. Wypowiedź Bjelicy jest podobna do tej, co kiedyś wypowiedział przed odejściem z Lecha Bakero. Czyżby już powoli pakował walizki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Opsss... 45" 0:1będzie kompromitacja? Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 pieknie zaczęli juz 2 gole trzeba jakos strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 gol.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi