Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 ****, dupa i...kamieni kupa, żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Obecnie lansuje się słabe browary 3% ...więc dlaczego Lech ma być w tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 ****, dupa i...kamieni kupa, żalJano, ale czego żal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 żal nas wszystkich, że musimy coś takiego oglądać i jeszcze się przejmujemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Mi to jest żal tych działaczy z Poznania, Warszawy, a ostatnio z Gdańska, którzy w mediach zapowiadają walkę o najwyższe cele łącznie z grą w LM. Wielkie transfery, spore budżety i co ? I wielkie gó...o. A taka Jagiellonia, Zagłębie, a nawet ostatnio Górnik grają sobie na luzie i zawsze w czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 żal nas wszystkich, że musimy coś takiego oglądać i jeszcze się przejmujemyJest na to sposób. Ja nie oglądam a już na pewno moja stopa nie postąpi na stadion i to za pieniądze. Polecam i Wam, pomimo, ze jesteście wiernymi kibicami (ja nie jestem kibicem żadnej drożyny... no możne jednej ale czekam jak wejdzie do najwyższej ligi ... co raczej jej nie grozi ) Jak przestaniecie przynosić pieniądze za nic to zobaczycie jak zaczną się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jest na to sposób. Ja nie oglądam a już na pewno moja stopa nie postąpi na stadion i to za pieniądze. Polecam i Wam, pomimo, ze jesteście wiernymi kibicami (ja nie jestem kibicem żadnej drożyny... no możne jednej ale czekam jak wejdzie do najwyższej ligi ... co raczej jej nie grozi ) Jak przestaniecie przynosić pieniądze za nic to zobaczycie jak zaczną się kręcić Wiesz Robert co jest najgorsze? Nie zaczną... dodatkowo dają się szantażować bandytom na stadionach, jak żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 No to ja już nie mam innych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Się wątku naszukalem.....Gratulacje! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ktoś wpadł dzis pod pociąg w Poznaniu... wreszcie gra taka jak trzeba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wielka trójka pokazała jak się gra w piłkę... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jaki wynik w Poznaniu? Nigdzie nie moge odszukac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jaki wynik w Poznaniu? Nigdzie nie moge odszukac Amica poległa ....2:4 z Górnikiem Jutro atakuje Jaga Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dobrze ida na majstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Amica poległa ....2:4 z Górnikiem Ooo... Tur Azjaci Bielsk Podlaski leczą się z kompleksów związanych z bieganiem po trzecioligowych pastwisk... eghmm, przepraszam, boiskach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Tur utopił się w Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Amica poległa ....2:4 z Górnikiem Jutro atakuje Jaga Pozdrawiam Tomi nie amica tylko LECH POZNAŃ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ooo... Tur Azjaci Bielsk Podlaski leczą się z kompleksów związanych z bieganiem po trzecioligowych pastwisk... eghmm, przepraszam, boiskach Niewykluczone ,że to co piszesz to prawda.Nie znam się i nigdy nie byłem kibicem Tura BP,a mecz oglądałem ostatnio ....ponad 30 lat temu. Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 nie amica tylko LECH POZNAŃ Dokładnie Lech przegrał i koniec i kropka. Co dalej... dalej wszystko się - mam nadzieję - rozegra w meczach bezpośrednich... liczę po cichu na ostatni mecz Legii z Lechem by był rozstrzygający. Tomi prosiłbym grzecznie o brak takich uwag. Mało mądre i sportowo kompletnie nie na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Szczęśliwie dobry wynik Legii z Jagiellonią... jeśli niespodzianek nie będzie Lech zagra o mistrzostwo z Legią. I pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Szczęśliwie dobry wynik Legii z Jagiellonią... jeśli niespodzianek nie będzie Lech zagra o mistrzostwo z Legią. I pięknie. I będzie to mecz tak nudy jak flaki z olejem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Darek, nie lubię z góry zakładanego pesymizmu... nawet jeśli ma wszelkie realne podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Darek, nie lubię z góry zakładanego pesymizmu... nawet jeśli ma wszelkie realne podstawy. Obydwie drużyny bardziej nastawią się na obronę i to zdecydowaną. Emocji będzie mniej niż w meczu Jagi z Legią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi