Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Mi to jest żal tych działaczy z Poznania, Warszawy, a ostatnio z Gdańska, którzy w mediach zapowiadają walkę o najwyższe cele łącznie z grą w LM. Wielkie transfery, spore budżety i co ? I wielkie gó...o. A taka Jagiellonia, Zagłębie, a nawet ostatnio Górnik grają sobie na luzie i zawsze w czołówce. 

żal nas wszystkich, że musimy coś takiego oglądać i jeszcze się przejmujemy

Jest na to sposób. Ja nie oglądam a już na pewno moja stopa nie postąpi na stadion i to za pieniądze. Polecam i Wam, pomimo, ze jesteście wiernymi kibicami (ja nie jestem kibicem żadnej drożyny... no możne jednej ale czekam jak wejdzie do najwyższej ligi ... co raczej jej nie grozi :D ) Jak przestaniecie przynosić pieniądze za nic to zobaczycie jak zaczną się kręcić :P  :)

Jest na to sposób. Ja nie oglądam a już na pewno moja stopa nie postąpi na stadion i to za pieniądze. Polecam i Wam, pomimo, ze jesteście wiernymi kibicami (ja nie jestem kibicem żadnej drożyny... no możne jednej ale czekam jak wejdzie do najwyższej ligi ... co raczej jej nie grozi :D ) Jak przestaniecie przynosić pieniądze za nic to zobaczycie jak zaczną się kręcić :P  :)

Wiesz Robert co jest najgorsze? Nie zaczną... dodatkowo dają się szantażować bandytom na stadionach, jak żyć...

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Ooo... Tur Azjaci Bielsk Podlaski leczą się z kompleksów związanych z bieganiem po trzecioligowych pastwisk... eghmm, przepraszam, boiskach  ;)  

Niewykluczone ,że to co piszesz to prawda.Nie znam się i nigdy nie byłem kibicem Tura BP,a mecz oglądałem ostatnio ....ponad 30 lat temu.

Tomi B)

nie amica tylko LECH POZNAŃ

Dokładnie Lech przegrał i koniec i kropka. 

Co dalej... dalej wszystko się - mam nadzieję - rozegra w meczach bezpośrednich... liczę po cichu na ostatni mecz Legii z Lechem by był rozstrzygający. 

Tomi prosiłbym grzecznie o brak takich uwag. Mało mądre i sportowo kompletnie nie na miejscu. 

• Like 1