Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziki1916

Czyli nic nowego tzn - Lech nie potrafi grać spotkań o stawkę. Jedyne co wam zostało to napinka i leczenie kompleksów względem Warszawy 20.05.

"Mistrzostwo to drugorzędna sprawa, najważniejszy jest mecz z Legia" - za FP. Lech Poznań po wczorajszym przegranym meczu z bks-em

Na początku myślałem, że to tylko głupi żart, ale huczą już o tym niemal wszędzie 

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/754765/legia-chce-przeniesc-mecz-z-lechem-do-warszawy

Jeśli Legia by zdobyła w Poznaniu mistrza i świętowała po szybkim powrocie w W-wie to znowu na Starówce będą duże zniszczenia . A może nie tylko ? może i na Powiślu i w Śródmieściu. Nie mogę pojąć do tej pory po co było wybijać szyby w sklepach i restauracjach kilka lat temu ? Brak mistrza w W-wie oszczędzi zniszczeń.

• Like 1

Jeśli o mnie chodzi, to nie mam nic przeciwko temu by Legia wygrywając tytuł w meczu z Lechem w Poznaniu, w Poznaniu dostała należne honory. 

To zwyczajna sportowa rywalizacja. 

Inną sprawą jest potencjalna burda idiotów z jednej czy drugiej strony, jeśli mamy przenosić mecz z uwagi na te okoliczności to, to nie jest już sport, to jest jakieś wynaturzenie. 

• Like 2

Jeśli Legia by zdobyła w Poznaniu mistrza i świętowała po szybkim powrocie w W-wie to znowu na Starówce będą duże zniszczenia . A może nie tylko ? może i na Powiślu i w Śródmieściu. Nie mogę pojąć do tej pory po co było wybijać szyby w sklepach i restauracjach kilka lat temu ? Brak mistrza w W-wie oszczędzi zniszczeń.

Darek... Poznań sugerujesz mają demolować... mam nadzieję, że nie. :) 

Chyba w temacie :

Wielka mistrzowska feta odbędzie się w Warszawie lub w Białymstoku. Nawet, jeśli tytuł zdobędzie Legia, to trofeum i medale odbierze nie w Poznaniu, gdzie rozegra ostatni mecz, a w stolicy. Ustalono scenariusze wręczenia trofeum po 37. kolejce Lotto Ekstraklasy.

Daniel, 

a po meczu Real - Liverpool też tak będzie? 

Widzę różnicę... niemniej... jeśli u nas ma być tak, że garstka fanatyków będzie przeszkadzać sportowemu świętu... to niech ta garstka wypierdala na księżyc. 

Koledzy byli na meczu Romy z Juventusem w ten weekend i było to święto futbolu, rodziny z dziećmi, feta po zwycięstwie... tak ma kurwa być, a nie palenie flag, pijackie przyśpiewki i co tam jeszcze. 

Nie zabiorę mojej 5 letniej córki na stadion w obecnych warunkach... nie będę tłumaczył co znaczy  kurwa, chuj itp. 

Niech ktoś wreszcie zrozumie, że Ci zapalczywi ludzie szkodzą własnym drożynom. 

• Like 4