AdasCzeski Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Pożegnanie z marzeniami ? Legia z takim gównianym poziomem gry może zremisować z Górnikiem i w rezerwowym składzie dać się ograć Lechowi a tytuł i tak może zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Darek. Trudno. tomi101... Twoją logiką idąc Amica przegrała więc ja nie mam się z czego smucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Nastrój minorowy... w Poznaniu leje deszcz... kojarzy mi się z: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 I prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ale urwal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Cirkus i skandaloza naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Miał być Mistrz będzie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czyli nic nowego tzn - Lech nie potrafi grać spotkań o stawkę. Jedyne co wam zostało to napinka i leczenie kompleksów względem Warszawy 20.05. "Mistrzostwo to drugorzędna sprawa, najważniejszy jest mecz z Legia" - za FP. Lech Poznań po wczorajszym przegranym meczu z bks-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ale trenera zwolnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dorzuce swoje "pięc groszy ". Zwolnienie Bjelicy ... tak sie tego nie powinno robić , dramat . Bedą jaja jak Lech zdobedzie majstra . Pozdrawiam kibic Jagielloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ale jak mialby tym Majstrem zostac? Tu juz potrzebna by byla magia i zaklecia, przez dwie ostatnie kolejki L i J bez punktow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ale jak mialby tym Majstrem zostac? Tu juz potrzebna by byla magia i zaklecia, przez dwie ostatnie kolejki L i J bez punktow?W Ekstraklapie ??? ... kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Niby racja ???? Ale bez przesady, nawet Gajos przyznal, ze z mistrza nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Na początku myślałem, że to tylko głupi żart, ale huczą już o tym niemal wszędzie https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/754765/legia-chce-przeniesc-mecz-z-lechem-do-warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 To co ostatni "wyjazd" Was czeka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 To co ostatni "wyjazd" Was czeka ??? Nie ma najmniejszych szans na to, żeby mecz odbył się w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Na początku myślałem, że to tylko głupi żart, ale huczą już o tym niemal wszędzie https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/754765/legia-chce-przeniesc-mecz-z-lechem-do-warszawyJeśli Legia by zdobyła w Poznaniu mistrza i świętowała po szybkim powrocie w W-wie to znowu na Starówce będą duże zniszczenia . A może nie tylko ? może i na Powiślu i w Śródmieściu. Nie mogę pojąć do tej pory po co było wybijać szyby w sklepach i restauracjach kilka lat temu ? Brak mistrza w W-wie oszczędzi zniszczeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jeśli o mnie chodzi, to nie mam nic przeciwko temu by Legia wygrywając tytuł w meczu z Lechem w Poznaniu, w Poznaniu dostała należne honory. To zwyczajna sportowa rywalizacja. Inną sprawą jest potencjalna burda idiotów z jednej czy drugiej strony, jeśli mamy przenosić mecz z uwagi na te okoliczności to, to nie jest już sport, to jest jakieś wynaturzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jeśli Legia by zdobyła w Poznaniu mistrza i świętowała po szybkim powrocie w W-wie to znowu na Starówce będą duże zniszczenia . A może nie tylko ? może i na Powiślu i w Śródmieściu. Nie mogę pojąć do tej pory po co było wybijać szyby w sklepach i restauracjach kilka lat temu ? Brak mistrza w W-wie oszczędzi zniszczeń. Darek... Poznań sugerujesz mają demolować... mam nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Chyba w temacie : Wielka mistrzowska feta odbędzie się w Warszawie lub w Białymstoku. Nawet, jeśli tytuł zdobędzie Legia, to trofeum i medale odbierze nie w Poznaniu, gdzie rozegra ostatni mecz, a w stolicy. Ustalono scenariusze wręczenia trofeum po 37. kolejce Lotto Ekstraklasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Daniel, a po meczu Real - Liverpool też tak będzie? Widzę różnicę... niemniej... jeśli u nas ma być tak, że garstka fanatyków będzie przeszkadzać sportowemu świętu... to niech ta garstka wypierdala na księżyc. Koledzy byli na meczu Romy z Juventusem w ten weekend i było to święto futbolu, rodziny z dziećmi, feta po zwycięstwie... tak ma kurwa być, a nie palenie flag, pijackie przyśpiewki i co tam jeszcze. Nie zabiorę mojej 5 letniej córki na stadion w obecnych warunkach... nie będę tłumaczył co znaczy kurwa, chuj itp. Niech ktoś wreszcie zrozumie, że Ci zapalczywi ludzie szkodzą własnym drożynom. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Darek... Poznań sugerujesz mają demolować... mam nadzieję, że nie. Nie, broń Boże. Kibice z miłością demolują ukochane miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sacha podrzuc jak mozesz te powybijane szyby w restauracjach i sklepach.Z ciekawosci obejrzę. Adam Czeski rozumiem ze córka chodzi do obcojezycznego przedszkola?Jesli nie to uwierz ze tam bardzo szybko uslyszy takie slowa. pozdrowionka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi