AdasCzeski Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jeziorm, nie, chodzi do publicznego przedszkola nr 51 w Poznaniu, dziś była obejrzeć wystawę w Muzeum Powstania Wielkopolskiego... a ja uczę ją miłości do swojej ziemi poprzez głupie... a wiesz, że to jest pyra... Kocham Wielkopolskę, utożsamiam się z wartościami Małej Ojczyzny, moje jej rozumienie polega na budowaniu jej wartości - pracowitości, skuteczności w działaniu i oszczędności, bo tym Wielkopolska słynie, ale rozumiem też, że przeciwko komuś/czemuś niczego się nie buduje. Dlatego napisałem, że nie mam nic przeciwko Legii... jestem za Lechem, ale nie przeciwko komuś... Teraz to jest jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sacha podrzuc jak mozesz te powybijane szyby w restauracjach i sklepach.Z ciekawosci obejrzę.http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,54420,817261.htmlhttp://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,54420,817261.htmlhttps://legionisci.com/news/18324_impreza_na_agrykoli_odwolana_zdjecia_ze_starowki.htmlNa Rozbrat przy Fabrycznej też narobili syfu tłukąc okna tylko nie pamiętam w którym roku. Mój ówczesny szef tam mieszkał i widział , rano następnego dnia przejechaliśmy po trasie przemarszu przez Nowy Świat i Krakowski i trochę po Starówce.Uprzedzając Twoje wątpliwości że tam nie można jeździć autami ..................... niektórymi można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jeziorm, nie, chodzi do publicznego przedszkola nr 51 w Poznaniu, dziś była obejrzeć wystawę w Muzeum Powstania Wielkopolskiego... a ja uczę ją miłości do swojej ziemi poprzez głupie... a wiesz, że to jest pyra... Kocham Wielkopolskę, utożsamiam się z wartościami Małej Ojczyzny, moje jej rozumienie polega na budowaniu jej wartości - pracowitości, skuteczności w działaniu i oszczędności, bo tym Wielkopolska słynie, ale rozumiem też, że przeciwko komuś/czemuś niczego się nie buduje. Dlatego napisałem, że nie mam nic przeciwko Legii... jestem za Lechem, ale nie przeciwko komuś... Teraz to jest jasne. Wszystko jest super ale nie dasz rady utrzymać dziecka w idealnym świecie... przyjdzie dzien ze dziecko zapyta o kurwę i inne takie i to nie konieczne zaslyszane na stadionie. Wiesz...kibice Lecha (ci od bluzgów i nie tylko)też kochają waszą Wielkopolskę???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Znów te kompleksy. Tylko kto je "Ma" że nader często o nich pisze. Życie nie kończy się na piłce nożnej, żeby to była wykładnią życia. Niektórym ciężko zrozumieć że można jak AdasCzeski być za kimś i nie trzeba szukać kogoś przeciw. Notabene czy to Legia ,Bruk-Bet Lech czy grałyby w pucharach, kibicował bym im Tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Odnosnie Poznania to nie do Ciebie tylko ogolnie do Sytuacji Kokosz Troche bys pojezdzil itd to moze bys to zrozumial. 90% ludzi mowiacej o kibicach nie ma o tym bo po pierwsze nidy nie byla na meczu. Po drugie nie zna odpowoedzi na pytanie co ooznacza byc kibicem fanatykiem a po trzecie opiera sie w wieksaoaci na tym co przekazuja media. Dyskusja jest jalowa i nie ma sensu. Edytowane 16 Maja 2018 przez dziki1916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Odnosnie Poznania to nie do Ciebie tylko ogolnie do Sytuacji Kokosz Troche bys pojezdzil itd to moze bys to zrozumial. 90% ludzi mowiacej o kibicach nie ma o tym bo po pierwsze nidy nie byla na meczu. Po drugie nie zna odpowoedzi na pytanie co ooznacza byc kibicem fanatykiem a po trzecie opiera sie w wieksaoaci na tym co przekazuja media. Dyskusja jest jalowa i nie ma sensu.A tak bardziej po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 A tak bardziej po polsku.Nie umie. Jest fanatycznym kibicem Legii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) DzikiNie wiem dlaczego przyjąłeś że nie mam pojęcia o "scenie" kibicowskiej. Może jak bym pojezdził to bym zrozumiał, widać indolencja mi nie pozwala. Gdzie mi do takiego Tu za i znawcy jak Ty. Edytowane 16 Maja 2018 przez kokosz77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 "Każdy ma własny rozum i wie z kim gramy, z jak bardzo znienawidzonym zespołem. Nie może być tak że słoiki przyjadą sobie do Poznania na nasz stadion i będą tutaj sobie robić co chcą, ubliżać nam i się z nas śmiać, bo na stadionie będzie garstka ludzi. (...) Legia nie może zdobyć mistrzostwa na naszym terenie!" - mobilizuje fanów "Kolejorza" poznański gniazdowy, "Klima".Piekna mobilizacja wodza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Zapomnial dopisac tylko zeby kazdy wzial ze soba masc na ból dupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Zapomnial dopisac tylko zeby kazdy wzial ze soba masc na ból dupy! Myślę i mam taką głęboką nadzieję, że jesteś młodym człowiekiem, dużo młodszym ode mnieTen ogień w Tobie, który teraz uważasz za święty ustąpi z czasem...zrozumiesz, że nienawiść w jakiejkolwiek formie wiedzie do klęski, że nikt na niej nie korzysta. Jeszcze raz wyraźnie napiszę...w tym roku ekstraklasa wyłania mistrza w ostatniej kolejce, to przypadek, jeśli będzie nim Legia to ma prawo, więcej powinna świętować w Poznaniu. Mam na myśli odebranie medali itp... po powrocie do Warszawy zespół winien świętować i na maksa celebrować szczęście u siebie - to jest normalne, tak ma być. Dla mnie na ból dupy jest posterisan i podobne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Niedzielny mecz Lecha z Legią meczem podwyższonego ryzyka... rozumiem... ale czy to nie przesada, że nad Poznaniem właśnie latają F-16 Poważnie, właśnie latają. Edytowane 18 Maja 2018 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Adam, ja wiem, że sobie żartujesz, ale dla pewności napiszę. W weekend jest Air Show w Krzesinach . W tym tygodniu dwa razy udało mi się zobaczyć na żywo, lecącego AWACS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ale żenada - bydło, chamstwo, bandyci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 No i pyra poznańska zgniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie oficjalnie komisja ligi zamknie również ten temat na jerku ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) ...to niech zamkną również na minimum trzy lata krajowe stadiony dla piłki kopanej. Może nareszcie coś się zmieni?! Edytowane 20 Maja 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Brak słów... nigdy nie zrozumiem tego jak można dopuścić do takiej sytuacji... i to niezależnie od tego czy w Poznaniu czy w Warszawie. Ten rak musi odejść... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ten "rak" sam nie odejdzie. Musi być wyekstrahowany jak gnijące zęby. Ale ja już nie doczekam czasów abym miał chęć zbliżyć się do polskiego stadionu w towarzystwie moich wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Robert, rozumiem, jak pisałem wyżej, ja z córką również... dlaczego porządnych ludzi marginalizuje grupa kilkuset idiotów... to jest doprawdy trudne do pojęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ten "rak" sam nie odejdzie. Musi być wyekstrahowany jak gnijące zęby. Ale ja już nie doczekam czasów abym miał chęć zbliżyć się do polskiego stadionu w towarzystwie moich wnuczek Sa zdecydowanie lepsze miejsca na spędzanie czasu z wnuczkami.Gdyby to były chociaż rozgrywki na jakimś poziomie sportowym...Eh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie przesadzajmy.....dostałem właśnie piękną fotkę z poziomu murawy stadionu w Białymstoku, a na niej kumpel z córką i synem.....bawią się, jest super A stadionowych bandytów należy wypalić ogniem i mieczem! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) ..."Gdyby to były chociaż rozgrywki na jakimś poziomie sportowym..."......ale mogły by być! zdrowe emocje na imprezie sportowej to coś niesamowitego, szczególnie dla dzieci...ale nie wtedy gdy trzeba uciekać przed płonącymi racami, fruwającymi krzesełkami i policją"robiącą porządek" ...sami wiecie co mam na myśli Edytowane 20 Maja 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Bob rozumiem ze masz juz pare lat i sporo juz widziales ale nie pisz bzdur o uciekajacych dzieciach i rodzinach przed kibicami...chlopie od 95 roku jestem na stadionach i widzialem sporo ale tego jeszcze nie. Jak ludzie ida na mecz to chyba sa przygotowani na kurwy i inne atrakcje ale napewno nikt nie atakuje rodzin itd. Jedno jest pewne kit powtarzany 100 razy byc moze stanie sie prawdą. Polecam obejrzec (na zywo nie w telewizji)stadiony zachodnie.bylbys w szoku co tam sie wyprawia...i to ten zachód od ktorego mamy sie wszystkiego uczyc???? pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Dokładnie tak. Pamiętam jak z ojcem i wujkiem ( żadna rodzina, kolega taty) byliśmy pierwszy raz na Lechu... emocje, jakiś hot dog po meczu... te rachityczne ławeczki... edit: do tej części wypowiedzi Roberta pisałem: ale mogły by być! zdrowe emocje na imprezie sportowej to coś niesamowitego, szczególnie dla dzieci...ale nie wtedy gdy trzeba uciekać przed płonącymi racami, fruwającymi krzesełkami i policją"robiącą porządek" ...sami wiecie co mam na myśli Edytowane 20 Maja 2018 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi