AdasCzeski Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Jeziorm, ostatnie 3 mecze: burda w Krakowie, burda w Warszawie na PP, burda w Poznaniu i przerwany mecz... Ja jak pójdę na mecz z córką to NIE, NIE BĘDE PRZYGOTOWANY NA KURWY I INNE, A W SZCZEGÓLNOŚCI NA PALENIE FLAG. RACE ITP. Ty chłopie to zrozum, że Twoje podejście jest błędne, a Roberta czy moje słuszne. Mogą i mają być na stadionie tym czy innym emocje, ale nie takie jak obecnie są u nas... Walkower w, w sumie finale... człowieku proszę Cię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Haha Twoje podejscie i kolegi sluszne...no i pewnie ze tak ale tutaj na forum a zycie życiem.Tyle wasze co sobie popiszecie w internecie???? Wal na siatkowkę z córą,tam jest cacy i takich strasznych scen nie zobaczycie. Edytowane 20 Maja 2018 przez Jeziorm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Różnica między nami (zapewne po za wiekiem...bo nie podajesz ile letek na karku) polega na tym, że Ty akceptujesz to co się dzieje a ja/my nie akceptujemy. Słowo "kurwa" jest dla mnie normalnością ale moja wnuczka powoduje, że przy niej sie hamuję. Ale jak mam jej wytłumaczyć, ze w "naszej" drużynie gra afro Amerykanin a u przeciwnika ... w du... je...ny ba...us i sp... na drzewo. Nie wspomnę już o wycieczkach wyznaniowych z obrzezaniem w tytule? Masz jakieś pomysły ... no ta siatkówka to jedyny słuszny to fajny sport Edytowane 20 Maja 2018 przez BOB1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ale żenada - bydło, chamstwo, bandyci...Grałem swój mecz, w swojej malutkiej lidze, wróciłem zły i wchodzę na neta i oczom nie wierzę co się dzieje?!!!Burda. Mało tego obok gdzie grałem jest bar Legii. Kibice L wyszli świętować i się między sobą zaczeli bić. I nie wiem o co w tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Z ku...mi idzie zrozumieć ale nijak pojąć nie mogę po co puszczać dym (nawet kolorowy) czy rzucać racę na murawę ? Chociaż to można wytłumaczyć - może będą piłkarze szybciej biegać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Akcja Lecha na bardzo duzy plus bezposrednio uderzajaca w klub i nieudolny zarzad.Wszystkie placzki piszace o bandytach burdach itd zrozumcie ze na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu wynikow miejsc w tabelo i ligi w ktorej gra dany zespol. Mydleniu oczu mediow ze gdzies sobie z kims poradzili jest zwykla propaganda i rzecza niemozliwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Kibice? Banda debili i patologia. Wstyd! Lepiej byc juz ta 'placzka piszaca' niz ktorakolwiek z tych malp. Sorry malpy, macie wiecej taktu, kultury i inteligencji, siedzicie wyzej na ewolucyjnym drzewie niz kibole ???? Lac palami i karac grzywnami! Zamykac dla bydla stadiony! Dozywotnie zakazy! P.S. Problem w tym, ze policja nikogo nie zatrzymala. Nikogo ???? Edytowane 21 Maja 2018 przez coloumb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Kilka fotek z tego znamiennego wydarzenia:http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/zdjecia/galeria/574748,1,ekstraklasa-lech-legia-kibice-kibole-pzpn-pilka-nozna.htmlPS. W 1/4 jestem poznaniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 P.S.2 Stadion zamkneli. Pierwszy winny juz wiec za kratami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Akcja Lecha na bardzo duzy plus bezposrednio uderzajaca w klub i nieudolny zarzad.Wszystkie placzki piszace o bandytach burdach itd zrozumcie ze na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu wynikow miejsc w tabelo i ligi w ktorej gra dany zespol. Mydleniu oczu mediow ze gdzies sobie z kims poradzili jest zwykla propaganda i rzecza niemozliwa. Kolego moim zdaniem mylisz się bardzo... stawiasz rację wąskiej grupy ludzi, którzy źle pojmują miłość do klubu ponad rację klubu. Ilu było tych "zaangażowanych" w niedzielę... 50... 100 ? Ilu ucierpi ? kilkadziesiąt tysięcy. Zrozum wreszcie, że klub to nie wy... klub to klub, jak przegrywa to przegrywa i trudno. Bardzo mnie dziwi Twoja chęć trwania w tym co jest... "na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu" Czy to uważasz za usprawiedliwienie dla tych zachowań? Ja nie chcę 3 metrowych płotów na stadionie, nie chcę palenia flag itp. chcę kurwa hot doga i wspaniałych wspomnień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 niech zamkną na całą rundę!zarobił klub kupę kasy, dogaduje się z bandytami to niech wspólnie sobie odpoczną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 hod doga i wspanialych wspomnien..to Ci sie udalo ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A co flaki mam jeść na meczu. Ja nie mam parcia na odklejanie się od banału... lubię proste rzeczy. Wczorajsza wyprawa z córą na Wartę więcej dla mnie znaczy niż 100 wyjazdów do pięknych kurortów... wizytę na stadionie z małą planuję, ale Wartę (rzekę) kocham bardziej niż Lecha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ja każdą wodę kocham bardziej niż Lecha i Legię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 http://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36013,23592028,zmarl-jacek-halasik-legendarny-dziennikarz-radiowy-i-gawedziarz.html#BoxLokPozLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Smutna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Takie wiadomości zawsze smucą.i zawsze szkoda jak tacy Ludzie odchodzą. Bez względu na to czy mieszkają w Poznaniu, Krakowie czy Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Uuuu, w taki sposób to w tym sezonie (znów) daleko nie zajdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Generalnie nie lubię Wojciecha Kowalczyka, ale podsumował doskonale. "Widać po Lechu i Legii, że są już zmęczone tym sezonem". Może nie do końca dotyczy to Legii, ale w przypadku Lecha trafił w punkt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Taki klimat. Ja takze jestem zmeczony. A pozniej bedzie za zimno...i tak w kolo Macieju ???? Przyjezdzaja do nas mlodzi cialem i duchem zawodnicy z calego swiata, po miesiacu sa jak reszta kraju, starzy, nieruchawi, zgorzkniali i przemeczeni wlasnie. Cud nad Wisla, Warta i Odra ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Taki klimat. Ja takze jestem zmeczony. A pozniej bedzie za zimno...i tak w kolo Macieju Przyjezdzaja do nas mlodzi cialem i duchem zawodnicy z calego swiata, po miesiacu sa jak reszta kraju, starzy, nieruchawi, zgorzkniali i przemeczeni wlasnie. Cud nad Wisla, Warta i Odra Coś w tym jest. Dla przykładu podam Stilicia. Pierwsze pół roku za czasów Smudy po prostu ogień! Mówię sobie, to niemożliwe, że taki zawodnik przyszedł do naszej ligi! Drybling, podanie, strzały, wszystko na mega wysokim poziomie. Zaowocowało to nawet zainteresowaniem ze strony Arsenalu.Niestety po pół roku zaczął się marsz w dół i równanie do szarej reszty. Prawdopodobnie jest to wina mentalności Polskich szatni. Brak profesjonalnego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Kanal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Bardzo dobry wynik, Jaga jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ale gra Lecha tez wg Ciebie bardzo dobra i dajaca nadzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie oglądałem więc nie wypowiem się co do gry ale wynik 1:1 na wyjeździe jest bardziej obiecujący niż porażka u siebie 0:2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi