Skocz do zawartości

Lech

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Jeziorm, 

ostatnie 3 mecze: burda w Krakowie, burda w Warszawie na PP, burda w Poznaniu i przerwany mecz... 

Ja jak pójdę na mecz z córką to  NIE, NIE BĘDE PRZYGOTOWANY NA KURWY I INNE, A W SZCZEGÓLNOŚCI NA PALENIE FLAG. RACE ITP. 

Ty chłopie to zrozum, że Twoje podejście jest błędne, a Roberta czy moje słuszne. Mogą i mają być na stadionie tym czy innym emocje, ale nie takie jak obecnie są u nas... 

Walkower w, w sumie finale... człowieku proszę Cię. 

• Like 4

Różnica między nami (zapewne po za wiekiem...bo nie podajesz ile letek na karku) polega na tym, że Ty akceptujesz to co się dzieje a ja/my nie akceptujemy. Słowo "kurwa" jest dla mnie normalnością ale moja wnuczka powoduje, że przy niej sie hamuję. Ale jak mam jej wytłumaczyć, ze w "naszej" drużynie gra afro Amerykanin a u przeciwnika  ... w du... je...ny ba...us i sp... na drzewo. Nie wspomnę już o wycieczkach wyznaniowych z obrzezaniem w tytule? Masz jakieś pomysły ... no ta siatkówka to jedyny słuszny :) to fajny sport

Edytowane przez BOB1
  • Like 8

Ale żenada -  bydło, chamstwo, bandyci...

Grałem swój mecz, w swojej malutkiej lidze, wróciłem zły i wchodzę na neta i oczom nie wierzę co się dzieje?!!!Burda. Mało tego obok  gdzie grałem jest bar Legii. Kibice L wyszli świętować i się między sobą zaczeli bić. I nie wiem o co w tym chodzi?  :angry:

Gość dziki1916

Akcja Lecha na bardzo duzy plus bezposrednio uderzajaca w klub i nieudolny zarzad.

Wszystkie placzki piszace o bandytach burdach itd zrozumcie ze na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu wynikow miejsc w tabelo i ligi w ktorej gra dany zespol. Mydleniu oczu mediow ze gdzies sobie z kims poradzili jest zwykla propaganda i rzecza niemozliwa.

• Like 1

Kibice? Banda debili i patologia. Wstyd! Lepiej byc juz ta 'placzka piszaca' niz ktorakolwiek z tych malp. Sorry malpy, macie wiecej taktu, kultury i inteligencji, siedzicie wyzej na ewolucyjnym drzewie niz kibole ???? Lac palami i karac grzywnami! Zamykac dla bydla stadiony! Dozywotnie zakazy!

P.S. Problem w tym, ze policja nikogo nie zatrzymala. Nikogo ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 3

Akcja Lecha na bardzo duzy plus bezposrednio uderzajaca w klub i nieudolny zarzad.

Wszystkie placzki piszace o bandytach burdach itd zrozumcie ze na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu wynikow miejsc w tabelo i ligi w ktorej gra dany zespol. Mydleniu oczu mediow ze gdzies sobie z kims poradzili jest zwykla propaganda i rzecza niemozliwa.

Kolego moim zdaniem mylisz się bardzo... stawiasz rację wąskiej grupy ludzi, którzy źle pojmują miłość do klubu ponad rację klubu. Ilu było tych "zaangażowanych" w niedzielę... 50... 100 ? Ilu ucierpi ? kilkadziesiąt tysięcy. Zrozum wreszcie, że klub to nie wy... klub to klub, jak przegrywa to przegrywa i trudno. 

Bardzo mnie dziwi Twoja chęć trwania w tym co jest... "na Polskich boiskach nigdy nie bedzie pilki na wysokim poziomie a kibice byli sa i beda niezaleznie od poziomu"   Czy to uważasz za usprawiedliwienie dla tych zachowań? Ja nie chcę 3 metrowych płotów na stadionie, nie chcę palenia flag itp. chcę kurwa hot doga i wspaniałych wspomnień. 

• Like 2

A co flaki mam jeść na meczu. :)  

Ja nie mam parcia na odklejanie się od banału... lubię proste rzeczy. Wczorajsza wyprawa z córą na Wartę więcej dla mnie znaczy niż 100 wyjazdów do pięknych kurortów... wizytę na stadionie z małą planuję, ale Wartę (rzekę) kocham bardziej niż Lecha. :)

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Taki klimat. Ja takze jestem zmeczony. A pozniej bedzie za zimno...i tak w kolo Macieju Przyjezdzaja do nas mlodzi cialem i duchem zawodnicy z calego swiata, po miesiacu sa jak reszta kraju, starzy, nieruchawi, zgorzkniali i przemeczeni wlasnie. Cud nad Wisla, Warta i Odra

Coś w tym jest. Dla przykładu podam Stilicia. Pierwsze pół roku za czasów Smudy po prostu ogień! Mówię sobie, to niemożliwe, że taki zawodnik przyszedł do naszej ligi! Drybling, podanie, strzały, wszystko na mega wysokim poziomie. Zaowocowało to nawet zainteresowaniem ze strony Arsenalu.Niestety po pół roku zaczął się marsz w dół i równanie do szarej reszty. Prawdopodobnie jest to wina mentalności Polskich szatni. Brak profesjonalnego podejścia.