Krzysiek79 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 https://m.youtube.com/watch?v=zdoYtnH6QF8&feature=youtu.be Walka do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 https://m.youtube.com/watch?v=zdoYtnH6QF8&feature=youtu.beWalka do końca.ehhh, niejedna łza się wtedy w oku zakręciła... i nawet teraz kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Brakuje niewiele Edytowane 4 Czerwca 2015 przez brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jano tego meczu nie zapomnę nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jako kibic Legii się wypowiem. Lech ma mistrza i mu się należy za styl , no może jako że nie lubię Lecha wolałbym żeby to np. była Jagielonia która też ładnie gra i widać że i Lech i Jaga chcą. Legia sama sobie zgotowała ten los . W rundzie finałowej w żadnym meczu nie pokazli tego co w niektórych meczach rundy zasadniczej no i statystyki . Ilość celnych strzałów drastycznie spadła w porównaniu z rundą zasadniczą. Wisła raczej się Lechowi nie postawi bo po co? Każdy wie jaka jest miłość Wiślaków do Legii więc lepiej zagrać z Lechem treningowo i udupić do końca Legię niż się spocić a może nabawić kontuzji. Czy Górnik zagra na full ? Nie wiem ale jestem pewien na 99% że można Lechowi gratulować mistrzostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sacha masz rację LECH chce i tak jak piszesz będzie mistrzem, ale co dalej? Czekam na okno transferowe o trochę się boję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sacha masz rację LECH chce i tak jak piszesz będzie mistrzem, ale co dalej? Czekam na okno transferowe o trochę się bojęNie wiem dlaczego Lech grając w Europie daje dupy . Ostatnio z jakimiś amatorami z Islandii przegrali a wcześniej z Litwinami czy Łotyszami. I po im w takim razie brać udział? W/g mnie to większy wstyd z takim drużynami przegrać niż splendor ze zdobycia MP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie wiem dlaczego Lech grając w Europie daje dupy <...>ehhh, a kto nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie wiem dlaczego Lech grając w Europie daje dupy . Ostatnio z jakimiś amatorami z Islandii przegrali a wcześniej z Litwinami czy Łotyszami. I po im w takim razie brać udział? W/g mnie to większy wstyd z takim drużynami przegrać niż splendor ze zdobycia MP. Hahaha, dobre Molde z którym legia zremisowała, St Patrick, to samo , TC Zurich 0:1 i 1:4.................to są potęgi europejskie. Legia to napewno EGO ma na puchary ale sportowo to sie nadają do polskiej ligii. mam tak samo jak ty , ligę mistrzów w TV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Niektórym "papierkowa robota" sprawia zbyt wiele problemów w Wielkiej Piłkarskiej Europie Powodzenia LECH! Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dobry początek ,a pózniej Wisełka tez miala swoje szanse . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalifka Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mistrz Mistrz Mistrz !!!!!!!!!!! Mamy toooooo !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Racja ,mecz nie najlepszy ,ale mistrzostwo zasłużone !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dziwnie się ogląda ekstraklase po finale LM, mecz nie najpiękniejszy, ale liczy się mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Z dwojga złego gratulacje dla kibiców Lecha może za rok nam uda się ograc legie hej Śląsk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mistrzostwo-fajnie,choć drużyna taka sobie,taka w sam raz na naszą ligę.Ale kibice..........ci to się wczoraj popisali.......aż wstyd przyznawać się w obcym mieście że się jest poznaniakiem.......wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mistrz powrócił, ma się zdrów!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 żeby tylko nie skończyło się:"minął czas młodzieńczy i sny o olimpiadzie"...........hahahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 tofik bo pewnie Legia pięknie się zachowywała w podobnych sytuacjach (i żeby nie bylo że to popieram). Brawa dla Lecha. Oby nie posprzedawali chłopaków. LM myśle że w koncu będzie. Życzę im tego z całego serca. Podobnie jak innym polskim klubom. Mam nadzieję ze powiem wkrótce...A nie mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mistrzostwo-fajnie,choć drużyna taka sobie,taka w sam raz na naszą ligę.Ale kibice..........ci to się wczoraj popisali.......aż wstyd przyznawać się w obcym mieście że się jest poznaniakiem.......wstyd. Tofik a co takiego się stało? Popili, cos tam porozbijali , coś jeszcze? w innych miastach byłoby to samo więc juz tak się nie wstydź pochodzenia. pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeziorm-jakby popili trochę ,to by ich wszędzie na drugi dzień nie pokazywali jako pierwszy news dnia Może jestem nienormalny,ale dla mnie niszczenie czegoś pod pretekstem radości jest nie wytłumaczalne,nie akceptuję tego i odcinam się od takich zachowań. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Trochę dymu i wielki hałas, pod squotem była już patologia i tyle. Zresztą sam squot to też patologia. Już w niedzielę, słuchając zdaje się Wolskiego(?) w NC+ słyszałem już jakieś głupawe uwagi, że liczy że nic nie zostanie zniszczone itp., widać że niektórych dupa bolała.A w poniedziałek, jakby całe media czekały, żeby zrobić z zachowania 50ciu pijaków wielką awanturę. Takie zbiorowiska zawsze kończą się jakimś kwasem, w tym przypadku kwas był moim zdaniem mikro.Zamiast przysrywek może wreszcie media doceniłyby, że kibicowsko Kolejorz odjechał wszystkim, co nawet WESZŁO przyznało. No i na koniec: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeziorm-jakby popili trochę ,to by ich wszędzie na drugi dzień nie pokazywali jako pierwszy news dnia Może jestem nienormalny,ale dla mnie niszczenie czegoś pod pretekstem radości jest nie wytłumaczalne,nie akceptuję tego i odcinam się od takich zachowań. Widzisz tofik mnie to co 19 tej w tvn czy innym polsacie pierdolą to wogóle nie interesuje, to są wieści dla pelikanów którzy wszystko łykają. ( np.tak jak słynna budka pod ambasadą w czasie MN w wawie) nie mówie że nic sie nie działo ale nie jest to napewno warte klepania w tych "naszych" mediach ale zatrzymanie dzisiaj Pana Stonogi już jest, zobaczymy kto bedzie o tym mówił, pisał. ps koniec OT, gratulacje dla kibiców Lecha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 I mamy Robaka. Co myślicie o tym transferze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi