kryst Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 DO NAS WSZYSTKICH!!!!! Czy łatwiej jest nam zadać pytanie na forum, czy przeszukać jego zasoby? Odpowiadam: Łatwiej jest zadać pytanie. Ja też przez tę formę przeszedłem. Dlatego, jako skruszony Użytkownik, proszę nowych Kolegów: Nie powtarzajcie moich błędów, URUCHOMCIE WYSZUKIWARKĘ! Proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 kurcze problem jest z tą wyszukiwarką wcześniej była taka fajna że można było zaznaczyć dział, szukać wyrazu lub wyrazów po tytule lub postach, a teraz albo ja nie wiem gdzie ona jest, albo można tylko szukaj na: jerkbait / google a ta szuka po całym jerkbaicie i po całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 a no właśnie obecna wyszukiwarka jest mało funkcjonalna - pewnie to jest powodem powstawania wielu nowych wątków.Sam szukam informacji o castingu do 50gr (jerki, duże gumy, 2pc) i nie bardzo mogę się doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 a no właśnie obecna wyszukiwarka jest mało funkcjonalna - pewnie to jest powodem powstawania wielu nowych wątków.Sam szukam informacji o castingu do 50gr (jerki, duże gumy, 2pc) i nie bardzo mogę się doszukać.Bez jaj. Trochę jest Albo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Chocby z racji, ze wypada mi sie wypowiadac na tematy, gdzie mam cos do powiedzenia.. <_< ...nieraz korzystam z wyszukiarki. Moze i nie jest ona tak efektywna jak starsze rozwiazanie ale jak na razie znajdowalem wszystko co chcialem znalezc. No troszke sie tylko wysilic... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Gumo ,wiem że wysiłek jest oki (sam biegam bez wiekszego celu ) ale czy nie lepiej byłoby gdyby wyszukiwarka ułatwiała niż utrudniać? w sumie chyba po to ma być wyszukiwarka by łatwo było wyszukać wydaje mi sie że,te same pytania nie ciagneły by sie co chwile,gdyby była stara wyszukiwara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
DO NAS WSZYSTKICH!!!!!
Czy łatwiej jest nam zadać pytanie na forum, czy przeszukać jego zasoby?
Odpowiadam:
Łatwiej jest zadać pytanie. Ja też przez tę formę przeszedłem. Dlatego, jako skruszony Użytkownik, proszę nowych Kolegów:
Nie powtarzajcie moich błędów, URUCHOMCIE WYSZUKIWARKĘ!
Proszę!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi