Skocz do zawartości

MEGAFORCE 100 TSHL.opinie

grunwald18

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie.czy ktos mial do czynienia z tym multikiem??prazentuje sie calkiem niezle.brakuje jedynie wiadomosci gdzie zostala zrobiona(zapewne wietnam badz taiwan).prosze o opinie.chce ja zmontowac z kijem larusa 14-84gr.pytanko czy tym multikiem bedziemy sprawnie rzucac wabikami 10gr i czy nie ociazymy go nadmiernie jerkami 80gr.dziekuje za wszytskie opinie.c&r

witaj.z tego co widze sa za i przeciw.obawiam sie ze chinczyk z jerkami 60+moze sobie nie poradzic.mialem do w rece i robi dobre wrazenie ale wrazenie robia tez staloszpulowce za 100zl dopoki nie zaczniesz ich uzywac.wykonanie i stylistyka to jedno a funkcjonalnosc to juz inna sprawa.mimo wszytsko uwazam ze sprzet godny uwagi tymbardziej dla poczatkujacych ktorzy nie od razu rzucaja sie na gleboka wode.uwzam ze po 1 sezonie sami bedziemi mieli wlasne zdanie na temat czego tak naprawde potrzebujemy.nie mniej jednak uwazam ze niedoswiadczonemu i poczatkujacemu trudno bedzie zajezdzic ta daiwe z zcego wynika ze jako 1wszy uniwersalny multik moze dac wiele radosci i nie przyczyni sie do rozczarowania castingiem....wiesz moze gdzie kolega kupil tego 13+ za 315 zl??pozdarwiam.c&r

Cześć. Ja cały rok łowiłem multikiem Abu Pro Max L i się nie rozleciał :D Łowiłem max 60g. Różnie bywa.

A co do okazji Megaforce - swego czasu na Allegro pojawiał się za 260zł. Napisz do sprzedającego, może jeszcze ma:

http://www.allegro.pl/item877219194_daiwa_megaforce_100_tshl _najtaniej_okazja.html