grunwald18 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 witajcie.czy ktos mial do czynienia z tym multikiem??prazentuje sie calkiem niezle.brakuje jedynie wiadomosci gdzie zostala zrobiona(zapewne wietnam badz taiwan).prosze o opinie.chce ja zmontowac z kijem larusa 14-84gr.pytanko czy tym multikiem bedziemy sprawnie rzucac wabikami 10gr i czy nie ociazymy go nadmiernie jerkami 80gr.dziekuje za wszytskie opinie.c&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Cześć. Też się czaję na tego multisia, zerknij tu: http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=3363.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald18 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 witaj.z tego co widze sa za i przeciw.obawiam sie ze chinczyk z jerkami 60+moze sobie nie poradzic.mialem do w rece i robi dobre wrazenie ale wrazenie robia tez staloszpulowce za 100zl dopoki nie zaczniesz ich uzywac.wykonanie i stylistyka to jedno a funkcjonalnosc to juz inna sprawa.mimo wszytsko uwazam ze sprzet godny uwagi tymbardziej dla poczatkujacych ktorzy nie od razu rzucaja sie na gleboka wode.uwzam ze po 1 sezonie sami bedziemi mieli wlasne zdanie na temat czego tak naprawde potrzebujemy.nie mniej jednak uwazam ze niedoswiadczonemu i poczatkujacemu trudno bedzie zajezdzic ta daiwe z zcego wynika ze jako 1wszy uniwersalny multik moze dac wiele radosci i nie przyczyni sie do rozczarowania castingiem....wiesz moze gdzie kolega kupil tego 13+ za 315 zl??pozdarwiam.c&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Cześć. Ja cały rok łowiłem multikiem Abu Pro Max L i się nie rozleciał Łowiłem max 60g. Różnie bywa. A co do okazji Megaforce - swego czasu na Allegro pojawiał się za 260zł. Napisz do sprzedającego, może jeszcze ma: http://www.allegro.pl/item877219194_daiwa_megaforce_100_tshl _najtaniej_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald18 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 dzieki wielkie.poczytam o tym abu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi