spy Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 1 Czerwca 2015 przez spy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jakby siadł taki na wędę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Fourfeeter. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jeeea 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wypada wstawić też inspirację, może ktoś nie widział (!?). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wczoraj na Odrze na jednej z główek coś zalatywało padliną... Myślałem, że zobaczę w temacie to co wczoraj, ale na szczęście nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=sQIuQGjVLfYSię ciesz że do abordażu nie przystąpił Edytowane 11 Maja 2015 przez Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Się ciesz że do abordażu nie przystąpił No wiosłujący tak się spiął w wiosłowaniu, że na olimpiadzie dałby radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Łosie kiedyś widziałem jak płyneły w dzień. Klempa z młodym skoczyła do wody z dość wysokiego brzegu. Efekt jak by ktoś osobówką wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Obok mnie kiedyś cztery jelenie zwodowały się. Nie wiedziałem, że skubańce tak dobrze sobie radzą w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzicz rządzi się swoimi prawami:-)Ja ostatnio naciąłem się na takie znalezisko (reszty brakowało): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 W zeszłym roku miałem z kumplem taką miejscówkę przy trzcinach którą nazwaliśmy "Przy dziku" bo niestety dziczkowi nie udało się wyleźć na brzeg po kąpieli i pływał przez jakiś czas do góry brzuchem przy trzcinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 2 tyg.temu 20 metrów odemnie jelonek przeplywal przez Dunajec.Często spotykam sarenki.11.11.2013 rano napotkalem dzika, przeczekalem z 5 min.słyszałem jak bije mi serce coś jak bazant albo kuropatwa ucieknie spod nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Odnośnie Jelonków foto z daleka nie chciałem biedaka płoszyć i nie podpływałem . Foto z piątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 1 Czerwca 2015 przez spy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Ostatnio na Odrze obławiamy główke, a tu po drugiej stronie Odry sobie dzik wchodzi do wody i płynie w naszą strone. Jak już się zjarzył, że tam jesteśmy to lekko w lewo i koło nas na spokojnie sobie przepłynął jakby nigdy nic. Wykaraskał się na brzeg , rozejrzał się tylko gdzie jest i nura w krzaki. Skubaniec sapał nieżle jak płynął. Nawet nie wiedziałem, że dzikom to pływanie tak dobrze idzie.Przepłynął Odre w kilka chwil. Edytowane 11 Maja 2015 przez Thomason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jeże też całkiem nieźle pływają, Kilka lat temu, latem, na spławikowych zasiadkach na Kanale Augustowskim odcinek Augustów - Białobrzegi widywałem kursującego jeża. Zawsze wieczorami, kilka minut przed zmierzchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Dzicz rządzi się swoimi prawami:-)Ja ostatnio naciąłem się na takie znalezisko (reszty brakowało): WP_20150508_003.jpgTo ciesz się , że już martwe i rozrzucone Edytowane 11 Maja 2015 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Strach, gdy zaburczy w brzuchu po czymś takim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zacne foty tu wstawiacie!U mnie na zalewie to szczury tylko widuję. Choć trzeba przyznać, że raz to mnie nawet bóbr ogonem ochlapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dziś przez około 20 sekund miałem na kiju bobra ( to wcale nie pryma- aprylis) jazda była zarąbista. Że wygrał bóbrto sprawa oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dobre.A ja w tym roku złowiłem kaczkę z gruntu na kulkę własnej produkcji. Akurat miałem zestaw położony prosto w odbijającym się słońcu, więc nie widziałem, że tam płynie. Nagle branie, zacinam i jakieś niesamowicie dziwne rybsko mi wariuje na wędce... Ledwo ją przyholowałem. Na szczęście zapięta (prawidłowo, rzec można) za dziób. Odpiąłem i wypuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi