bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie, poszukuję chętnego do wykonania wahadłówek o nietypowej wielkości. Interesują mnie szczupakówki do wędkowania w płytkiej wodzie. Długość 10-15 cm, szerokość 4-6 cm, blacha o grubości 1 i 1,5 mm. Mógłbym napisać do każdego z Was z osobna, ale nie chcę zawracać ....... Jeśli ktoś byłby zainteresowany takim wyzwaniem, proszę o info tutaj lub na priv. Szczegóły do dogadania, zarówno kolorystyczne, jak i ilościowo - finansowe.Temat jest dość pilny, liczę na Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Bartek ile tego chcesz i czy mają być piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Niekoniecznie piękne, koniecznie dobre Myślę, że kilkanaście bym przytulił, oczywiście jeśli dogadamy się do ceny i moich (wygórowanych) oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jak wygórowane to nie da rady, Janusz robi same odpady Zapytam go jutro jak stoi z czasem, choć nie nastawiam się na pozytywną odpowiedź ( dla kilkunastu sztuk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cóż, kupuję dla siebie, nie na handel, nie mam tłumu kibiców, którzy wyrywają mi przynęty z rąk. Tak, czy inaczej, zapytaj, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zapytam, a tu niech nasi twórcy zawitają ze swoimi produktami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Bartek napisz do kolegi chulo, mam od niego wahadła w kształcie podrasowanej algi, mega łowne i ładnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzięki Przemku, czegoś podobnego poszukuję w rozmiarze XXXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Temat jest dość pilny, liczę na WasTo ja trzymam kciuki Tutaj szczęście potrzebne bardziej niż wiara , że zrobią .Temat dużych wahadeł wałkuję od ... 8mieś może dłużej . Na forum nic nie zdziałałem poza jednym fajowym gnomem , odkupiłem . W tym momencie podobno moje zamówienie wystartowało ale to nie u forumowego kolegi ... jak dostanę do ręki to uwierzę . Ogólnie masakra bo określam co chcę w miare pracyzyjnie , zamówienie przyjęte i cisza A szkoda bo Twórcy na forum nietuzinkowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Bartek napisz do kolegi chulo, mam od niego wahadła w kształcie podrasowanej algi, mega łowne i ładnie wykonane. Chulo robi swietne wahadla, ale chyba nie robi wiekszych niz 9cm. Pytalem go nawet o te 9cm to mowil ze bedzie ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To mnie Mateuszu zmartwiłeś. Mam dwóch stwórców, którzy robią standardowo, do sklepików. Niestety cena jest nieco abstrakcyjna u jednego z nich, drugiego wyrobów trzeba szukać po sklepach i niestety nie klepie wielkości powyżej 11 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie martw się , ja poprostu miałem mniej szczęścia.... chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Bartek podeślij do mnie na priv jakie wzory chcesz lub jak masz fotkę to też.Janusz jest zarobiony ale może ze 2-3 ci zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przy niewielkiej ilości interesuje mnie kształt gnoma o długości 15 cm z blachy gr. 1 mm. Krępowanie dość mocne, by uzyskać efekt mocnej pracy przy wolnym prowadzeniu i w opadzie. Zdobienie, faktura - dowolne, kolorystyka - patyna, złoto, mosiądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Bartek takie cuś klepnąłem. Nie wiem czy o takie chodziło ale na płytką wodę napewno będą działać. Praca piękna nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. W opadzie też ładnie błyskają. Długość +10cm, zrobione z blachy 1mm, masa 28g. Dodałbym do nich kotwice z duuużymi chwostami, ale akurat nie mam takich rozmiarów. Bo tu przydałaby się taka z 3/0 pewnie. https://www.facebook.com/primanki Edytowane 19 Maja 2015 przez pawlik832 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Bardzo fajne, więcej napiszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 I doczekałem się . Wprawdzie jeszcze w polandi ale za ok 2 tyg będą w jukeju łowiły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mateusz kto wykonywał te jakby algi z przedostatniego i ostatniego zdjęcia, te w taką drobniutka łuseczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Piękne, również chciałbym poznać autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wyglądają jak Nadrowskiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mi też się wydaje, że to Paweł Nadrowski. Piękne i pewnie kosztowne zabaweczki, strach wrzucać do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) daje głowe że to Nadrowskiego bo mam kilka identycznych Edytowane 20 Maja 2015 przez marcin wojtczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 I doczekałem się . Wprawdzie jeszcze w polandi ale za ok 2 tyg będą w jukeju łowiły NP1.jpgNP2.jpgNP3.jpgNP4.jpg Mateusz a jak wielkosciowo/wagowo to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I doczekałem się . Wprawdzie jeszcze w polandi ale za ok 2 tyg będą w jukeju łowiły NP1.jpgNP2.jpgNP3.jpgNP4.jpgPonawiam pytania. Jaka długość, grubość blachy i waga tych z 3 fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Napisz do Eluski zrobi Ci dowolną blaszke na szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi