Skocz do zawartości

Prośba do Twórców wahadeł

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, poszukuję chętnego do wykonania wahadłówek o nietypowej wielkości. Interesują mnie szczupakówki do wędkowania w płytkiej wodzie. Długość 10-15 cm, szerokość 4-6 cm, blacha o grubości 1 i 1,5 mm. 

Mógłbym napisać do każdego z Was z osobna, ale nie chcę zawracać ....... Jeśli ktoś byłby zainteresowany takim wyzwaniem, proszę o info tutaj lub na priv. Szczegóły do dogadania, zarówno kolorystyczne, jak i ilościowo - finansowe.

Temat jest dość pilny, liczę na Was.

Temat jest dość pilny, liczę na Was

To ja trzymam kciuki :)  Tutaj szczęście potrzebne bardziej niż wiara , że zrobią .

Temat dużych wahadeł wałkuję  od ... 8mieś może dłużej . Na forum nic nie zdziałałem poza jednym fajowym gnomem , odkupiłem . W tym momencie podobno moje zamówienie wystartowało ale to nie u forumowego kolegi ... jak dostanę do ręki to uwierzę . Ogólnie masakra bo określam co chcę w miare pracyzyjnie , zamówienie przyjęte i cisza :rolleyes:  A szkoda bo Twórcy na forum nietuzinkowi .

Przy niewielkiej ilości interesuje mnie kształt gnoma o długości 15 cm z blachy gr. 1 mm. Krępowanie dość mocne, by uzyskać efekt mocnej pracy przy wolnym prowadzeniu i w opadzie. Zdobienie, faktura - dowolne, kolorystyka - patyna, złoto, mosiądz.

Bartek takie cuś klepnąłem. Nie wiem czy o takie chodziło ale na płytką wodę napewno będą działać. Praca piękna nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. W opadzie też ładnie błyskają. Długość +10cm, zrobione z blachy 1mm, masa 28g. Dodałbym do nich kotwice z duuużymi chwostami, ale akurat nie mam takich rozmiarów. Bo tu przydałaby się taka z 3/0 pewnie.

post-49121-0-30047500-1432061031_thumb.jpgpost-49121-0-06543500-1432061037_thumb.jpgpost-49121-0-82594900-1432061042_thumb.jpgpost-49121-0-24682700-1432061048_thumb.jpg

https://www.facebook.com/primanki

Edytowane przez pawlik832
  • Like 3

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...