godski Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dorwałem Nadrowskiego. Nie tanio ale to mało ważne. Po 25-30 zł chodzą takie 6-10 cm. Większe nawet do 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dorwałem Nadrowskiego. Nie tanio ale to mało ważne. Po 25-30 zł chodzą takie 6-10 cm. Większe nawet do 100 zł. Zakupiles? Jak juz bedziesz mial to wstaw jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mam już cała kolekcję Nadrowskiego. Albo raczej wkrótce dojdzie. Podziękowania dla Eluski i Dokusia.Forum to potęga. Matt też coś ma ale z blachy 2 mm i duże/ciężkie. Jak dojdą to wrzucę zdjęcia. Na Allegro są resztki dużych lekkich wahadeł SUM. Morsy 14 cm 28 g i Algi 11 cm 26 g zrobione z blachy 1 mm.. Kupować póki są. Producent zaprzestał produkcji.Mnie się jeszcze udało trafić Algę 11 cm 44 g z blachy 1,5 mm. Zapasy zrobione . Za niecałe 6 miesięcy będzie się nad Syrsan działo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dzisiaj byłem na Spójni wahadła SUM zniknęły(a zawsze mieli ich sporo)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Zakupiles? Jak juz bedziesz mial to wstaw jakies foty Foty poniżej. Wahadła od 20 do 35 g. Blacha 1-1,5 mm - czyli to co tygrysy lubią najbardziej . Niektóre już połowiły.Zastanawiam się tylko czy psuć je czerwonymi ozdóbkami przy kotwicach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piekne I bez czerwonych wstawek spokojnie polowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Gdyby ktoś był zainteresowany to odnalazłem dziś w czeluściach szafy taki oto set większych wahadeł.Niestety nie znam producenta.Oddam za jakieś drobne na kwiatki dla żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Gdyby ktoś był zainteresowany to odnalazłem dziś w czeluściach szafy taki oto set większych wahadeł.Niestety nie znam producenta.Oddam za jakieś drobne na kwiatki dla żony.Big.jpgPrzytulę, gwoli sprawdzenia. PozdrawiamAlek Podaj proszę dane do przelewu i kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi