mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zero problemów. Świrus??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cholera wie...inne strony otwierają mi się normalnie... No nic...do jutra może cudownie się naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No problems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Maciek za dużo %% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zawsze w takich sytuacjach polecam czyścić pamięć podręczna przeglądarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wszystko gra Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ello.Proponuje ctrl+shift+delete czyść wszystko.Zamykamy wszystkie okna przegladarki i odpalamy ponownie przeglądarkę.Po tej operacji spróbuj wejść jeszcze raz.Jeżeli nie pomogło puść ping na jb.pl i sprawdź tajmingi, czasem coś siedzi na łączach.Jeźeli masz drugą przeglądarkę sprawdź też na niej czy strona działa. Ps. Jeżeli korzystamy z torrentów lub podobnych sprawdź uplink od ciebie, jeżeli coś udostępniasz może wystąpić zapchanie rury zwrotnej, powoduje to zatrzymanie naszych requestów do serwera.Bardzo częsta przyczyna niedziałania netu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? U mnie od rana to samo, czekałem aż ktoś o tym napisze. Formatki chyba się rozjechały... Edytowane 2 Września 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 To samo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.Cóż to za popup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cobaltus Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 ja dzisiaj miałem 2 razy "strona jest niedostępna" podczas próby zmiany na 2 stronę nowej zawartości .. więcej niczego nie stwierdziłem.. net setka , torrentów brak, wysyłania przez TC w tym czasie brak.. czysto informacyjnie .. na plus ; podobają mi sie tematy powiązane w podpowiedziach po zmianach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej. Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku. Cóż to za popup? Nie wiem Na tym zdjęciu nie widzę. Podeślij do mnie na email'a remek@jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Poprawię dzisiaj wieczorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku. wtf.jpg Cóż to za popup? Już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Już znalazłem Ok, super Właśnie miałem wysyłać maila. Z ciekawości, cóż to było? Na pewno były tam jakieś aktywne odnośniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.wtf.jpgCóż to za popup?U mnie to samo, podczas zaglądania do ''własnej zawartości'' ta ramka z boku jest całkowicie obcięta i nie ma możliwości wyboru z niej podpunktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mnie strona tez się rozciągnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 tak, wiem, będę poprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 zrobione - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cobaltus Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 zrobione - dzięki! niestety musze Cię zmartwić .. u mnie nadal rozjechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Poprawię dzisiaj wieczorem.No nieźle [emoji12] Został juz tylko Jerkbait się śmieje :-) Z 4 tematów zeszło do jednego ) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 niestety musze Cię zmartwić .. u mnie nadal rozjechane. Pewnie nie odświeżyłeś strony a style są trzymane czasowo po stronie przeglądarki Proponuję nacisnąć F5 albo załadować ponownie stronę (w firefox ta strzałeczka w kółko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Remek pomimo odświeżenia strony i ponownego zalogowania w dalszym ciągu wyświetla mi taki wygląd strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi