mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 U mnie już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cobaltus Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 melduje że u mnie też już wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 U mnie również , działa jak należy dziękuje Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Super! Naszukałem się tego cholerstwa ... przez łady czas i ... jedna linijka, którą wcześniej ... sam usunąłem ha ha ha ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Remku,a z tym nic się nie da zrobić?http://jerkbait.pl/topic/61988-problem-z-poprawnym-wy%C5%9Bwietlaniem-strony/?p=1723379 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak - zrobię Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Remek pomimo odświeżenia strony i ponownego zalogowania w dalszym ciągu wyświetla mi taki wygląd strony...U mnie nadal tak wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odśwież stronę .... odśwież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nic. Ponowne logowanie, włączenie/wyłączenie przeglądarki/komputera- też nie pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 U mnie F5 pomogło, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kamil, a nie korzystasz z jakiejś korporacyjnej sieci ... ??? Z jakiego operatora korzystasz? Niekiedy firmy potrafią budować sobie niezły cache po swojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mam UPC. Sieć domowa. Ale już ok. Odświeżyłem tą stronę z nowymi postami i jest git. Widać nie tylko muchowy, ale i informatyczny siusiumajtek jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Spox! Jedziemy dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Od jakiegoś czasu mam następujący "problem", po wylogowaniu się z jb.pl z komputera, po jakimś czasie zaglądam ponownie i okazuje się, że jestem zalogowany ? Problem dotyczy również różnych komputerów w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Kiedy czyściłeś przeglądarkę ?Zacznij od tego i powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 jak że nie znalazłem odpowiedniego (otwartego tematu) piszę w tym,przy moim awatarze (tak jak to widzę ) mam informacje "0 ostrzeżeń" a u innych tego info brak (nie sprawdzałem u wszystkich userów, tylko u kilku) U mnie po kliknięciu w to można wejść w "historię ostrzeżeń" która jest pusta (w sumie nie miałem chyba żadnego ostrzeżenia).z czegoś to wynika, czy "błąd matrixa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (...)z czegoś to wynika, czy "błąd matrixa"? Raczej z tego, że nie "nabroiłeś" na tyle, by otrzymać ostrzeżenie.A tak poważnie, punkty ostrzeżeń są wewnętrzną sprawą pomiędzy właścicielem strony, oraz wyznaczonymi przez niego i w jego imieniu działającymi administratorami, a userami. Nie są "na zewnątrz" widziane, by niepotrzebnie dodatkowo nikogo nie "stygmatyzować". Szanuj to swoje zero, ponieważ punkty się sumują i (w zasadzie) nie znikają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 dzięki, już się bałem, że przekręciłem licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Marcin zawsze da się to zmienić Dzięki Janusz za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłaszam brak możliwości wyświetlenia powiadomień jak poniżej...dzieje się tak na kilku komputerach, niezależnie od przeglądarki (FF, IE)(chyba, że mi wyczyszczono listę powiadomień...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 U mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (chyba, że mi wyczyszczono listę powiadomień...) My nic nikomu nie czyścimy. więc temat trzeba zbadać - przede wszystkim proponuję byś sprawdził opcje powiadomień - w panelu użytkownika. Jestem przekonany, że tam coś ustawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak, sprawdziłem, część powiadomień na profilu masz wyłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak Remku, masz rację, ale... nic nie zmieniałem od wczoraj w ustawieniach (wieczorem były, rano nie ma ), lista ostatnich powiadomień była - ale już nie ma (pusta jak widać na prtscr), sam nie wiem...żeby nie było, żyć bez tego mogę, a jakże, się da... PS. po twoim zacytowaniu mojego postu pojawiło się info, że mam nowe powiadomienie, ale lista nadal pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 PS. po twoim zacytowaniu mojego postu pojawiło się info, że mam nowe powiadomienie, ale lista nadal pusta... Zerknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi