mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ferrox Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Działa :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wlasciwie nie problem ze strona, ale pytanie techniczne.Czesc z nas hostinguje zdjecia przez inne strony. W moim przypadku byla to picasa, ale dwa tygodnie temu google przemigrowalo picase do Google Picture.Od tego czasu dostaje taki error, jakbym chcial dodac zdjecie z google pictures do jakiegos watku na jerku: Byla by mozliwosc zeby zmiany ustawien, zeby mozna bylo dodawac zdjecia z google pictures? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja bym jednak namawiał na wstawianie zdjęć na jerkbait. Jest to po (1) bezpłatne a po (2) zawsze działa - po co się męczyć z jakimiś zewnetrznymi serwerami ? Tutaj zamiescilismy instrukcje wstawiania zdjec: http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 To potestuje i taka opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Opanowane I da sie duzo latwiej niz na tej istrukcji, bez instalowania zadnych dodatkowych applikacji w przegladarce Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Mam problem ze znalezieniem 1 części tego zacnego artykułu...http://jerkbait.pl/topic/3559-szarpane-haribo-czy-guma-mi%C4%99kka-jerkowana-nie-p%C4%99ka-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-nowy-artyku%C5%82/ Czy jeszcze istnieje czy przepadła ta strona ?Kiedyś czytałem ale czasem warto odświeżyć pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mam problem ze znalezieniem 1 części tego zacnego artykułu...http://jerkbait.pl/topic/3559-szarpane-haribo-czy-guma-mi%C4%99kka-jerkowana-nie-p%C4%99ka-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-nowy-artyku%C5%82/ Czy jeszcze istnieje czy przepadła ta strona ?Kiedyś czytałem ale czasem warto odświeżyć pamięć. Nie ma już tego artykułu na naszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam serdecznie, mam pytanko odnośnie usuwania tematów, jako ,że jakiś tam staż już mam i coś tam w jakichś dziedzinach mogę pomóc i pomagam o czym już setki użytkowników się przekonały chciałem dzisiaj skorzystać z pomocy w dziale budowy wędek stąd też powstał mój temat gdzie opisywałem problem z kijem na blanku kraag, nie było tam żadnych osobistych wycieczek jak również wulgaryzmów i nie rozumiem do końca dlaczego został usunięty tak szybko skoro dziesiątki tematów i postów z bredniami i wyzwiskami wciąż wiszą na forum ? czy mógłby mi któryś z moderatorów rozjaśnić powody usunięcia tematu w którym wielu forumowiczów starało mi się pomóc ? niestety nawet nie zdążyłem przeczytać niektórych postów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wyjaśniłem Ci Łukaszu na priv, a jak to mało to masz mój nr tylko zadzwoń jutro przed południem bo dziś nie mam możliwości swobodnie porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dziękuję za odzew ze strony wszystkich starających mi się temat wyjaśnić, teraz już zdecydowanie nie mam wątpliwości co do mojego problemu.Wychodzi na to ,że jedni mogą spamować forum w kilkudziesięciu tematach wypisując herezje i niestworzone historie gdzie widzą to wszyscy, dodatkowo obrażać innych użytkowników a inni za staranie się rozjaśnienia bredni dla reszty forum nie mogą nic i wszystko jest odbierane jako atak i szykanowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Po prostu szanuj innych ludzi i tyle. Ja uczę się całe życie. Jak ktoś już wie, że wie wszystko, cóż chwała mu za to. Ja takim super omega nie jestem.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie mogę się zalogować na forum za pośrednictwem Facebooka.Proszę o pomoc.Dziękuję serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie mogę się zalogować na forum za pośrednictwem Facebooka.Proszę o pomoc.Dziękuję serdecznie pozdrawiam. Sprawdzę w poniedziałek co mogę zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Nie wyswietlaja sie zawiadomieniaSprawdzalem na dwoch roznych kompach, na roznych przegladarkach. Ktos tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Nie wyswietlaja sie zawiadomieniaSprawdzalem na dwoch roznych kompach, na roznych przegladarkach. Ktos tak ma? Capture.JPG U mnie gra i buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 U mnie gra i buczy. A u mnie od wczoraj jak dostane powiadomienie to tylko taki szary boks sie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaskoczylo i zaczelo dzialac po paru dniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chyba cosik dziś nie działa ... Napracowałem się okrutnie i zdjęcia się nie wyświetlają w dziale giełda, edycja również nie pomaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Po edycji zdjęcia, które dopiero co wstawiłem zostają, ale giną te poprzednie ... Edytować dalej czy poczekać ? Edytować już nie mogę zatem dodawać zdjęcia poniżej czy poczekać ? Edytowane 21 Grudnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dodaj zdjęcia poniżej i użyj przycisku "zgłoś". Może nie natychmiast, ale w miarę możliwości dość szybko moderator Ci pomoże przenieść zdjęcia we właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Znikły dzisiejsze wpisy do godz. ok. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W ogóle z logowaniem od 8 do 11 był problem ...U mnie się to nie udało, a wszystkie inne strony ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cys82 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Już myślałem, że z moim kompem coś nie sztymuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mieliśmy awarie. Skończyło się na odtwarzaniu z kopii zapasowej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Od kilku dni zauważyłem problem z połączeniem się z jb w godzinach 00:00-00:15 na smartfonie (bez tapatalk). Inne strony chodzą prawidłowo i bez problemu, a przez te 15 mnut Jerk nie chce się ładować. Po tym czasie wszystko wraca do normy. Czy ktoś ma podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi