Skocz do zawartości
  • 0

Problem ze stroną...

mackot_88

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wlasciwie nie problem ze strona, ale pytanie techniczne.

Czesc z nas hostinguje zdjecia przez inne strony. W moim przypadku byla to picasa, ale dwa tygodnie temu google przemigrowalo picase do Google Picture.

Od tego czasu dostaje taki error, jakbym chcial dodac zdjecie z google pictures do jakiegos watku na jerku:

post-51991-0-58020900-1471014230_thumb.jpg

Byla by mozliwosc zeby zmiany ustawien, zeby mozna bylo dodawac zdjecia z google pictures? 

• 0

Ja  bym jednak namawiał na wstawianie zdjęć na jerkbait. Jest to po (1) bezpłatne a  po (2) zawsze działa - po co się męczyć z jakimiś zewnetrznymi serwerami ?

Tutaj zamiescilismy instrukcje wstawiania zdjec:

http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/

• 0

Mam problem ze znalezieniem 1 części tego zacnego artykułu...
http://jerkbait.pl/topic/3559-szarpane-haribo-czy-guma-mi%C4%99kka-jerkowana-nie-p%C4%99ka-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-nowy-artyku%C5%82/

Czy jeszcze istnieje czy przepadła ta strona ?

Kiedyś czytałem ale czasem warto odświeżyć pamięć.

• 0

Mam problem ze znalezieniem 1 części tego zacnego artykułu...

http://jerkbait.pl/topic/3559-szarpane-haribo-czy-guma-mi%C4%99kka-jerkowana-nie-p%C4%99ka-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-nowy-artyku%C5%82/

Czy jeszcze istnieje czy przepadła ta strona ?

Kiedyś czytałem ale czasem warto odświeżyć pamięć.

Nie ma już tego artykułu na naszej stronie.

• 0

Witam serdecznie, mam pytanko odnośnie usuwania tematów, jako ,że jakiś tam staż już mam i coś tam w jakichś dziedzinach mogę pomóc i pomagam o czym już setki użytkowników się przekonały chciałem dzisiaj skorzystać z pomocy w dziale budowy wędek stąd też powstał mój temat gdzie opisywałem problem z kijem na blanku kraag, nie było tam żadnych osobistych wycieczek jak również wulgaryzmów i nie rozumiem do końca dlaczego został usunięty tak szybko skoro dziesiątki tematów i postów z bredniami i wyzwiskami wciąż wiszą na forum ?

czy mógłby mi któryś z moderatorów rozjaśnić powody usunięcia tematu w którym wielu forumowiczów starało mi się pomóc ? niestety nawet nie zdążyłem przeczytać niektórych postów.

• Like 2

• 0

Dziękuję za odzew ze strony wszystkich starających mi się temat wyjaśnić, teraz już zdecydowanie nie mam wątpliwości co do mojego problemu.Wychodzi na to ,że jedni mogą spamować forum w kilkudziesięciu tematach wypisując herezje i niestworzone historie gdzie widzą to wszyscy, dodatkowo obrażać innych użytkowników a inni za staranie się rozjaśnienia bredni dla reszty forum nie mogą nic i wszystko jest odbierane jako atak i szykanowanie.

• Like 3

• 0

Po edycji zdjęcia, które dopiero co wstawiłem zostają, ale giną te poprzednie ... Edytować dalej czy poczekać ? Edytować już nie mogę zatem dodawać zdjęcia poniżej czy poczekać ?

Edytowane przez SlawekNikt