mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Kuba ja na laptopie mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja nie mam bo wtedy śpię a na serio, dzięki za sygnał sprawdzimy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thomason Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 U mnie na kompie stacjonarnym też to występuje. Po godzinie 00.00 się zaczynają problemy ze stroną, po kilkunastu minutach jakby wracało do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Tałocha Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Może kopia jest wtedy robiona. Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przerwa na maintenance serwera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy Rozumiem, ze nic jeszcze nie zmieniałeś? Bo problem jest u mnie ciagle ten sam w godzinach 00:00-00:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Rozumiem, ze nic jeszcze nie zmieniałeś? Bo problem jest u mnie ciagle ten sam w godzinach 00:00-00:15Hehe idź wcześniej spać Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Zapomniałem Ustawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Remku, a kwestia tematu ogłoszeń na gieldzie już rozwiązana? Edytowane 10 Lutego 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlgi Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Zauważyłem, że korzystając z Tapatalk zniknęła funkcja "raportuj"...Czy to zmiana w oprogramowaniu czy zmiana na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Mam problem z wrzucaniem zdjęć...Daję grafikę, adres url ze zdjęć Google, i za każdym razem jak chcę dodać post dostaje info że nie mogę wstawić zdjęć w tym rozmiarze i że max 2mb. Tylko że zdjęcie ma 50kb. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Mam problem z wrzucaniem zdjęć...Daję grafikę, adres url ze zdjęć Google, i za każdym razem jak chcę dodać post dostaje info że nie mogę wstawić zdjęć w tym rozmiarze i że max 2mb. Tylko że zdjęcie ma 50kb. Ktoś pomoże?Możesz wstawić tu link do zdjęcia? Zrobimy próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 https://lh3.googleusercontent.com/5vopj5myZ-rseUlYj4FASALpPVSyXPU62OnQVKopuPRulz3ouJfWzZCG4ypt9y5HhcXkG53PK19Vqnab3n1ip4vgexiBT91ErfgBSRB6Y0tMDzbTD0wrnGmFfsEE0c9rf3DKEd9Bux_YQr_D6mXgs3_zgrgpEbmfDnwUcHgmUL5YtoFovyLpFANCZkD2D3k-a6leDosXCiPtEGMN-m5Hb9Eo7Ermkv71NBXBolgNeDvAe7XGDcdXPajdUaNFkBnHlPsCiijn_FPd6fUOEcqEWb72tQWcZ4zfA_mSkcgztM_236cJzZ9jKpZqDvuzx7WCEWIa5Kyb6XR5NKHiZO15LnldzVVBTQdQSWyygPmNzd6coevEped3OAvMufuP7wpVdQl0DfcebKVDG3gsfhI7Ge6T8DG-egJJyUh0ONrilg_U81gZKxwqMTSzLUjsDl8DT7pkC2viHnKovCDnun0S9UtZAy3arTcZdSkm7F6bYnRPZBCdbm0x7N88zbrN0N1wKe4e6awPqkW7QIjUxQkwpwNHpdC9S1KDDqvRJmJiv9hGMD0nYxv6YJ4xaWLqjK0mUebxn5LO7jkmvjL_9GBhlRtJCRKAcrQm-MDOCVQ=w448-h251-no Wklejam to w "Grafika", zdjęcie pojawia się w tekście, ale wstawić posta już nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 I tak jest z każdym zdjęciem, nie tylko tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Spróbuj wstawić zdjęcie jako JPEG ( .jpg)To rozszerzenie, którego użyłeś, jest nieakceptowalne. I w najbliższym czasie nic z tym nie da rady zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jest w jpg-u. spróbowałem jeszcze raz i nadal dostaję info "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum.". Wstawiałem też w innych rozmiarach i nadal nie mogę dodać posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ze zdjęciem w formacie png post jak widać się dodał, ale ja tam żadnego zdjęcia nie widzę. Może ktoś powiedzieć co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 turkucpodjadek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 tu masz jak wrzucać zdjęcia z googla http://jerkbait.pl/topic/100919-photobucket/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Sprawdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rakurs Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 No i jest, dzięki wielkie, wreszcie mogę w pełni korzystać z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy Remku, przestawiałeś tą kopię na późniejsza godzinę? Bo problem „wyłączonego” forum wciąż jest miedzy 0:00-0:15. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Kuba mam to samo,więc chyba nic nie zostało zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Sprawdzam Administrator poinformował, że przestawił ... ale da mi znać jak sprawdzi. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A ja przy okazji zapytam o problemy z linkami z Tapatalka... Coś ostatnio mam problemy z otwieraniem... Również z tymi do tematów z jerka... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi