mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Remku, przestawiałeś tą kopię na późniejsza godzinę? Bo problem „wyłączonego” forum wciąż jest miedzy 0:00-0:15. Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A ja przy okazji zapytam o problemy z linkami z Tapatalka... Coś ostatnio mam problemy z otwieraniem... Również z tymi do tematów z jerka... Pozdrawiam, Tomasz eS Możesz opisać o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Możesz opisać o co chodzi?Jak chcę otworzyć link w tapatalku z odnośnikiem do jakiejś strony wyświetla mi się w przeglądarce pusta strona... Tak jakby cześć linku była usunięta (są tam kropki) a czasem jak ktoś podrzuci link do jakiegoś tematu otwiera się całkowicie inny... Np z przywołaniem jakiegoś użytkownika... Wcześniej było ok... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubert_lbn Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Panowie, wyczyściłem sobie przeglądarkę. Zalogowałem się na nowo, chciałem w temacie wstawić zdjęcie i ... Nie mogę dodać pliku, w ogóle mi go nie ładuje, zniknął też cały panel dodawania url, grafiki, zmiany czcionki etc.. Szukałem odpowiedzi na forum, ale nie znalazłem. Prosiłbym o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mnie od kilku dni wywala z wersji mobilnej na telefonie.sprawdzałem na kilku telefonach,po opuszczeniu strony jestem automatycznie wylogowywany telefony IphoneSE ,Iphone 7 ,Samsung X Cover3 pomimo prawidłowych ustawień przeglądarek (do niedawna działało),co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Przemysław, nie jest to efekt po stronie jb, problem z ciastkami po stronie przeglądarek w mobajlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Panowie zmienił się drastycznie układ strony ... Kłopoty jakieś techniczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Panowie zmienił się drastycznie układ strony ... Kłopoty jakieś techniczne ?u mnie chyba nic się nie zmieniło, działa jak zawszeukład strony czyli... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Naprawiłem Nie sądziłem, że na kompie mogę mieć tryb "komórkowy" Przepraszam za zamieszanie Tak to wyglądało ... Edytowane 30 Maja 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bercik69 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Korzystam na smartfonie z wersji mobilnej. Nie wiem, czy mam coś źle ustawione, ale czytając posty w których ktoś cytuje wcześniejszą wypowiedź, trudno jest się zorientować, gdzie kończy się cytat, a gdzie się zaczyna odpowiedź. Wizualnie to wygląda jak jedna wypowiedź. Na wielu forach cytowane wypowiedzi są albo w jakiejś ramce, albo inaczej oznaczone, aby nie trzeba było się domyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Panowie pod wpływek hmmm przymusu zmieniłem komórę i jak się zaloguję to system nie widzi mnie jako zalogowanego ... Cóż mogę robić źle ?Po przełączeniu strony w tryb komputerowy udało mi się zalogować, ale po kliknięciu w odnośnik nowa zawartość czy też komunikator znów mnie nie widzi ... Czyli Nie masz uprawnień itd. ... EDIT.Temat rozwiązałem. Jakimś chyba skrótem klawiszowym wyłączyłem akceptację ciasteczek i lipa panie ... Edytowane 7 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Mam to samo. Nie jestem w stanie zalogować się na forum przez tel. Przeglądarka to Chrome. Ktoś wie gdzie kliknąć?Kiedyś już miałem podobnie ale wyświetliłem wersję na komputer i sie zalogowałem. Teraz to nie pomaga nie jestem w stanie z tel się zalogować. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mam to samo. Nie jestem w stanie zalogować się na forum przez tel. Przeglądarka to Chrome. Ktoś wie gdzie kliknąć?Kiedyś już miałem podobnie ale wyświetliłem wersję na komputer i sie zalogowałem. Teraz to nie pomaga nie jestem w stanie z tel się zalogować. :/Potwierdzam ten sam problem.Pytanie z innej beczki. Gdzie się podziały wątki autorskie w temacie "Giełda Twórców"? Np. Tomys-bait? Czy brak nowych ofert wycina może tytuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Giełda Twórców też jest czasem czyszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zainstalowałem Tapatalk i to jest wiadomość testowa z telefonu... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Czy tylko u mnie nie mogę na smartfonie wejść w Wiadomości, Powiadomienia, Panel Sterowania itp? Żadna z tych ikon nie daje się „kliknąć”... Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Algeroth82 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Czy tylko u mnie nie mogę na smartfonie wejść w Wiadomości, Powiadomienia, Panel Sterowania itp? Żadna z tych ikon nie daje się „kliknąć”...Niestety tylko Ty u mnie zarówno z poziomu przeglądarki jak i tapatalk wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Żadna z zaznaczonych na czerwono opcji nie daje się kliknąć. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Nie tylko Ty, u mnie na iPadzie to samo. Na telefonie się udało. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Algeroth82 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Sprawdziłem jeszcze raz dodatkowo na pełnej wersji strony i... Na chrome działa, a na natywnej przeglądarce już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie na Firefoxie też to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie wszystko zaczęło już chodzić ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie też, to było związane zapewne z kirem na logo Jb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie też śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Od kilku dni strona regularnie zwalnia, momentami otwiera się bardzo długo, podobnie wysyłanie wiadomości. Sprawdziłem na różnych urządzeniach z innym źródłem www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi