Skocz do zawartości
  • 0

Problem ze stroną...

mackot_88

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Możesz opisać o co chodzi?

Jak chcę otworzyć link w tapatalku z odnośnikiem do jakiejś strony wyświetla mi się w przeglądarce pusta strona... Tak jakby cześć linku była usunięta (są tam kropki) a czasem jak ktoś podrzuci link do jakiegoś tematu otwiera się całkowicie inny... Np z przywołaniem jakiegoś użytkownika... Wcześniej było ok...

Pozdrawiam, Tomasz eS

• 0

Panowie, wyczyściłem sobie przeglądarkę. Zalogowałem się na nowo, chciałem w temacie wstawić zdjęcie i ... Nie mogę dodać pliku, w ogóle mi go nie ładuje, zniknął też cały panel dodawania url, grafiki, zmiany czcionki etc.. Szukałem odpowiedzi na forum, ale nie znalazłem. Prosiłbym o pomoc.

• 0

Mnie od kilku dni wywala z wersji mobilnej na telefonie.

sprawdzałem na kilku telefonach,po opuszczeniu strony jestem automatycznie wylogowywany telefony IphoneSE ,Iphone 7 ,Samsung X Cover3 

pomimo prawidłowych ustawień przeglądarek (do niedawna działało),co może być nie tak?

• 0

Korzystam na smartfonie z wersji mobilnej. Nie wiem, czy mam coś źle ustawione, ale czytając posty w których ktoś cytuje wcześniejszą wypowiedź, trudno jest się zorientować, gdzie kończy się cytat, a gdzie się zaczyna odpowiedź. Wizualnie to wygląda jak jedna wypowiedź.

Na wielu forach cytowane wypowiedzi są albo w jakiejś ramce, albo inaczej oznaczone, aby nie trzeba było się domyślać.

• 0

Panowie pod wpływek hmmm przymusu zmieniłem komórę i jak się zaloguję to system nie widzi mnie jako zalogowanego ... Cóż mogę robić źle ?

Po przełączeniu strony w tryb komputerowy udało mi się zalogować, ale po kliknięciu w odnośnik nowa zawartość czy też komunikator znów mnie nie widzi ... Czyli Nie masz uprawnień itd. ...

EDIT.

Temat rozwiązałem. Jakimś chyba skrótem klawiszowym wyłączyłem akceptację ciasteczek i lipa panie ...  :ph34r: 

Edytowane przez SlawekNikt

• 0

Mam to samo. Nie jestem w stanie zalogować się na forum przez tel. Przeglądarka to Chrome. Ktoś wie gdzie kliknąć?

Kiedyś już miałem podobnie ale wyświetliłem wersję na komputer i sie zalogowałem. Teraz to nie pomaga nie jestem w stanie z tel się zalogować. :/

• 0

Mam to samo. Nie jestem w stanie zalogować się na forum przez tel. Przeglądarka to Chrome. Ktoś wie gdzie kliknąć?

Kiedyś już miałem podobnie ale wyświetliłem wersję na komputer i sie zalogowałem. Teraz to nie pomaga nie jestem w stanie z tel się zalogować. :/

Potwierdzam ten sam problem.

Pytanie z innej beczki. Gdzie się podziały wątki autorskie w temacie "Giełda Twórców"? Np. Tomys-bait? Czy brak nowych ofert wycina może tytuły?