mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Jupi !!!!! Remku ślicznie dziękuję Jesteś wielki PS. Dzięki Piotr za pomoc i monity. Edytowane 19 Lutego 2019 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario55 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na giełdzie sprzedaży wchodzę na ofertę sprzedażową mam ikonkę nie możesz dać odpowiedzi, dopiero na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na giełdzie sprzedaży wchodzę na ofertę sprzedażową mam ikonkę nie możesz dać odpowiedzi, dopiero na priv.Zapoznaj się z regulaminem giełdy, znajdziesz tam odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg1407 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Pytanie, mój profil widnieje jako offline mimo zalogowania przy nazwie użytkownika jest gwiazdka, w jaki sposób można zmienić na online..? Drugie pytanie, czy u wszystkich użytkowników w dziale giełda tabela tematów nieco się zmieniła? Czy to ja coś pokombinowalem? Ostatni post w temacie jest na takim wąskim marginesie, z prawej strony, na innych działach jest normalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg1407 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Wszystko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam , dlaczego po zmianie hasła muszę się logować od nowa przy każdej wizycie na stronie choć mam ustawione "zapamiętaj mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam , dlaczego po zmianie hasła muszę się logować od nowa przy każdej wizycie na stronie choć mam ustawione "zapamiętaj mnie"Wyczyść pamięć przeglądarki i sprawdź też czy nie jesteś zalogowany na innym urządzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam !!! Mam problem z zalogowaniem się na telefonie...Przy wczorajszym logowaniu wcisnąłem Rejestruj zamiast Logowanie i od tamtej pory nie mogę się zalogowaćNa kompie normalnie się loguję ...a i na komputerze i w telefonie nam zapamiętane hasło i login ... Jakieś wskazówki co zrobić ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 venom_666 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Wyczyść dane aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Witajcie mam mały problem [emoji6] nie mogę napisać w dziale sprzedam postów, a w zasadzie nie widzę ikonki nowy temat. Może ktoś mi wyjaśnić przyczynę?Z góry dziękuję Sambor Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To może ten link zadziała?http://jerkbait.pl/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Mariusz link działa ,ale chcę by ta opcja działała mi normalnie jak każdemu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Dzień dobry, dlaczego po załadowaniu wątku forum dostaję jego pierwszą stronę, a nie ostatnią? Jest to uciążliwe zwłaszcza jeśli wątek ma ponad 400 stron. A może coś źle robię i można to przestawić samemu? Edytowane 1 Listopada 2019 przez Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamx24 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam mam taki problem ze moge pisac na forum ale na CHACIE nie moge da sie co z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nie mogę dodać tematu na giełdzie, bo nie dodałem kategorii wpisu, a takie okienko mi nie wyskakuje (tzn z wyborem kategorii). Coś się zepsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Mam to samo, zgłosiłem.do super moderatora A On to przekazał do super administratora. Sprawa jest W toku. A zbiegło się to w czasie ,jak poprzyklejali naklejki "przedstawiciel marki" Edytowane 4 Lutego 2020 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nie mogę dodać tematu na giełdzie, bo nie dodałem kategorii wpisu, a takie okienko mi nie wyskakuje (tzn z wyborem kategorii). Coś się zepsuło?W Tapatalk? Czy na komputerze...? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ja testowalem na 4 komputerach i chyba wszystkich możliwych przegladarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ja na komórce próbowałem, na komputerze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Rozwiązane - proszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Działa! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 penkulski Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Za każdym razem, kiedy wracam na stronę główną, pojawiają się po prawej stronie najnowsze tematy, najnowsze wpisy itd.Nie chce tego widziec i chce to wyłączyć, ale za każdym razem się to otwiera, wczesniej po wyłączeniu nie było tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartas401 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Czy właściciele jerkbaita planują w najbliższym czasie zabezpieczenie strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prime Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Czy właściciele jerkbaita planują w najbliższym czasie zabezpieczenie strony?A ja mam ten problem ,wchodzac na strone mam informacje storna Niezabezpieczona -co kolwiek t oznaczy to chyba nie jest dobrze co?Masz to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartas401 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wszyscy to mają w skrócie oznacza to, że dane nie są szyfrowane. W obecnych czasach już raczej rzadko spotykane, większość stron korzysta z szyfrowanego protokołu https. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi