mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 CzolemNie mogie sie wylogowac. Mam tez problem zalogowaniem na pasku strony glowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordG Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) CzolemNie mogie sie wylogowac. Mam tez problem zalogowaniem na pasku strony glowej.Spróbuj zmienić nieco rozdzielczość strony, wciśnij lewy ctrl + kółko na myszce (i kręcić nim). U mnie pomogło, bo pasek nie mieścił się w jednej linii. Edytowane 1 Stycznia 2022 przez LordG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 U mnie cały ten pasek jest nieaktywny 785099D3-C333-476A-B87A-C2A06EC81441.jpegU mnie od dwóch tygodni to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 U mnie na telefonie też nie działa, nawet PW nie mogę odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Czy jest już info, kiedy zniknie czapeczka z logo i zostanie przywrócona sprawność działania forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ja pisałem do Tapatalk ze coś nie działa to poinformowano mnie ze forum działa na starym silniku i tu jest problem bo mnie wylogowuje po kilkunastu sekundach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Czy jest już info, kiedy zniknie czapeczka z logo i zostanie przywrócona sprawność działania forum? choinke rozbieramy zgodnie z tradycją, w pierwszą niedzielę po 3 Króli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Falkon750 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Co się dzieje panowie nie mogę wejść na telefonie w zakładkę wiadomości i nie mogę się wylogować Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Falkon750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zobaczcie teraz? Tylko proszę odświeżcie przeglądarkę tak by zniknęło logo z czapką Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Się naprawiło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Teraz "gra i trąbi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zybi81 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Nie działa.Wciąż wyświetla się komunikat czy pokazać uproszczoną stronę.Kilka postów wyżej pokazałem o co chodzi.Być może ja mam inny problem? Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 venom_666 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 U Ciebie to akurat wersja przeglądarki w telefonie i jego softu. Pyta czy wyswietlić uproszczoną żeby zaoszczędzić na transferze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zybi81 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 A co mogę zrobić z tym aby te info nie wyświetlało się? U góry przed adresem jerkbait jest czarny trójkąt z wykrzyknikiem. Zapewne to jakieś ostrzeżenie. Jak kliknę w uproszczoną wersje to pojawia się tylko lista użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 venom_666 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Czarny trójkąt bo strona nie ma SSL. Co zrobić?? Nie wiem jaki masz telefon, jaką w nim przeglądarkę.U mnie działa i wersja pełna na komputer i wersja mobilna (uproszczona). i na Chrome i na Edge, bo tych przeglądarek w telefonie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zybi81 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Moto g9 i lecę na Chrome.Jerka jednak wolę przeglądać w pełnej wersji.W ustawieniach przeglądarki zmieniłem na wersję komputerową ale to już wszystkie strony się tak odpalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hudy76 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Powrót ogłoszeń z giełdy na stronę główną, to zabieg celowy? Da się to jakoś zlikwidować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Element testu, wkrótce zniknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zauważyłem, że od kilku tygodni od czasu do czasu bardzo długo trwa otwieranie stron j.pl, a zwłaszcza wiadomości w komunikatorze. Nieważne, czy w kompie na dwóch rożnych przeglądarkach, czy w telefonie. Podczas używania Internetu domowego, Internetu mobilnego. Trwa to nawet ponad minutę. Nie pomaga odświeżanie, czy ponowne otwarcie komunikatora. W tym samym czasie inne strony otwierają się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Algeroth82 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zauważyłem, że od kilku tygodni od czasu do czasu bardzo długo trwa otwieranie stron j.pl, a zwłaszcza wiadomości w komunikatorze. Nieważne, czy w kompie na dwóch rożnych przeglądarkach, czy w telefonie. Podczas używania Internetu domowego, Internetu mobilnego. Trwa to nawet ponad minutę. Nie pomaga odświeżanie, czy ponowne otwarcie komunikatora. W tym samym czasie inne strony otwierają się normalnie.Podobnie na tapatalk Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Witam Nie moge na kilku komputerach i roznych przegladarkach dodac zalacznika w postaci zdjecia w swoim poscie - brak opcji dodaj zalacznik w edytorze rozszerzonym. Czy Pan moderator moglby sie temu przyjzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evangelion69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 KlikamWyświetl nową zawartośćA tu ciągle pusto. Coś się zepsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ani chybi to to: http://jerkbait.pl/topic/179586-nowy-moderator-na-jerkbaitpl/?view=getnewpost&fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi