mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 HejkaMam pytanie... Chciałbym wystawić swoją parabelkę kleniową i woblery na sprzedaż, ale zatrzymuje mnie na "wybierz kategorię" mam dział sprzedaż i nagłówek wędka....Dodam, że wstawiam post z poziomu apki tapatalk Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Kolejne problemy z tapatalk.Dzisiaj wchodząc w wiadomości ukazały mi się dziesiątki korespondencji.Były to dokładnie 4, ale zapętlone kilkanaście razy.Wchodząc w każdą z nich wszystko było tak samo - wiadomości i ich treść.Po usunięciu nadmiaru, pozostawieniu po jednej i ponownym wejściu po ok godzinie na tapatalk nagle wszystkie zniknęły [emoji28]Miał ktoś taki problem i wie jak sobie z tym radzić?Póki co miałem pierwszy raz taki przypadek. Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bilejdilej Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Cześć, W jakim temacie można się przywitać? Nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Tutaj:http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bilejdilej Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jak klikam w ten link, to wyświetla mi się takie info: Nie możemy tego znaleźć! [#103139]Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum.Potrzebujesz pomocy?Tematy pomocyKontakt z administratorem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Nie mam pojęcia dlaczego. Spróbuj wyczyścić przeglądarkę z cookies i innych zapamiętanych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bilejdilej Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Nic nie pomaga. Nie mogę wejść w ten link na dwóch różnych komputerach i na telefonie. Zawsze wyskakuje ten sam komunikat: [#103139]Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bogunow Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 U mnie też ten link nie działa, więc to raczej nie wina przeglądarki a samego linku lub poziomu dostępu do strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Działa u Was normalnie strona główna forum? Ja dopiero po w pisaniu w google konkretnego działu dopiero mogę wejść na forum np "jerkbait wiesci znad wody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Niekiedy niestety przeglądarka zachowuje jakiś stan strony i ... nie działa strona tak jak powinna. Proponuję wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub użyć opcji odświeżania strony (w zależności od przeglądarki metody mogą różnić się od siebie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Hej, pokazują sią powiadomienia w skrzynce wiadomości i aktywności u góry w prawym rogu, ale nie da się kliknąć odnośników. Zarówno android jak i ios nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Potwierdzam , do tego często gęsto nie moge się przełączyć na wygląd pełny strony , tylko wersja mobilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 A u mnie , po ostatnich naprawach:- nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa,- nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwiera komuikatora i profilu.- brak listy urodzin,niby duperele, ale upierdliwe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Dzisiaj, przestały działać poniższe odnośniki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Workaround żeby dostać się do wiadomości - klikamy profil dowolnego użytkownika w dowolnym poście i klikamy "Wyślij wiadomość", następnie "Użyj pełnego edytora" U mnie też nie działa ze strony głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nie można wczytać nowej zawartości i w wersji mobilnej cały czas brakuje dolnych kafelków menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Dzisiaj, przestały działać poniższe odnośniki IMG_20231113_123917.jpgKiedyś już tak było i problemem okazało się „customowe” logo. Obecne bardzo mi się podoba ale trzeba to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 I mnie podoba się nowe logo, ale mamy taką sytuację, że gdyby mi się nie podobało to nawet nie mogę wylogować się z forum Mody, zróbta cóś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 dokladnie bo jest dramat jakis ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Aaaa chyba wiem o co chodzi. Zaraz zerknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Zerknijcie czy jest OK. Dokonałem poprawek. Tylko odświeżcie zawartość strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 nie telefonie gorny pasek nie dziala - wiadomosci , powiadomienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 U mnie nic się nie zmieniło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Dzisiaj, przestały działać poniższe odnośniki https://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gif IMG_20231113_123917.jpgU mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 U mnie bez zmian. Nie otworzę komunikatora, polubień. wylogowania i wszystkiego innego co jest na tym pasku.Remku, mogę do Ciebie wysłać wiadomość, ale nie wiem czy będę mógł otworzyć jak ktoś coś do mnie napisze na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi